Produktvalg Betongsag - bensin

GS 461

Ligger i hendene som en motorsag og har like mye kraft som en kappemaskin

Generell info

Kraftig spesialmaskin for de vriene oppgavene. GS 461 er et supplement der en tradisjonell kappemaskin ikke kommer til, som ved hjørnekapping, utsparring og ved kapp av betongrør som ligger nede i grøften. GS 461 er mest egnet til kapp av betong, men kan også brukes til materialer som naturstein og tegl. Maskinen er utstyrt med STIHL 2-MIX-motor, langtids luftfiltersystem med HD2-filter, kjedestramming på siden, STIHL antivibrasjonssystem, dekompresjonsventil, STIHL ElastoStart og kobling for vanntilførsel til sverdet. Maskinen må ha vannførsel under bruk. Dette forlenger levetiden til sverd og kjede samt reduserer støvbelastningen.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

GS 461

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Standard sverdlengde cm 40-45
Sylindervolum cm³ 76,5
Effekt kW/hk 4,3/5,8
Effekt Um 5,8
Vekt kg 1) 7,6
Lydeffektnivå dB(A) 2) 115
Lydtrykknivå dB(A) 2) 105
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 3) 4,5
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 3) 4
Sagkjededeling 3/8 "
CO2 verdi g/kWh 775

1) med tom tank, uten sverd og Sagkjede
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

GS 461

Standard utstyr

  • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

    FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

  • MANUELL DEKOMPRESJON Zoom
    MANUELL DEKOMPRESJON

    KRAFTSPARENDE START. Dekompresjonsventilen gjør det enklere å starte maskinen. Ved oppstart kan en del av den komprimerte blandingen slippes ut av sylinderen ved å åpne ventilen. Det skåner startsystemet og du trenger å bruke mindre kraft på startsnoren.

  • Gummibeskytter Zoom
    Gummibeskytter

    Ved kutting i f.eks vegg blir motorhuset beskyttet av en stor gummibeskyttelse mot skader ved full nedsenking.

  • Kjededrevsdeksel med vannstyring Zoom
    Kjededrevsdeksel med vannstyring

    Vannstyringen som gir en optimal utnyttelse av spylevannet sitter integrert i kjededekselet. Vannet ledes inn i dekselet og videre inn i sverdsporet.

  • KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN Zoom
    KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN

    FOR ENKEL OG SIKKER ETTERSTRAMMING. Kjedestrammingen på siden gir en beskyttet, enkel og rask stramming og utskiftning av kjedet. Strammeskruen betjenes sideveis gjennom kjededrevsdekselet.

  • LANGVARIG LUFTFILTERSYSTEM FOR MOTORSAGER Zoom
    LANGVARIG LUFTFILTERSYSTEM FOR MOTORSAGER

    LENGRE FILTERLEVETID. Ved hjelp av forutskillingen fjernes grove, større partikler fra luftstrømmen før de når det egentlige filteret. HD2-filteret holder selv fint støv unna drivverket og sørger dermed for lang levetid for motoren, lange rengjøringsintervaller og enkel pleie av din motorsag. Kun ved utstyr med forutskilling og HD2-filter snakker vi om et langtids-luftfiltersystem for motorsager. Med dette systemet drar du nytte av betydelig lengre filterlevetid sammenlignet med tradisjonelle luftfiltersystemer.

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

  • Sverd Rollomatic G Zoom
    Sverd Rollomatic G

    Med integrert vannskyllingssystem i sverdet og topptrinse. Spesielt utviklet for GS 461. Skinne med ekstra strammehull for forlengelse av strammelengden, herdet kjedespor.

  • VANNTILKOBLING Zoom
    VANNTILKOBLING

    FOR STØVBINDING OG KJØLING. Maskinen er utstyrt med en permanent vanntilførsel for spyling av skiven. Den brukes til å binde støv og kjøle ned snittet. Med vanntilkoblingen direkte på apparatet er denne skyllingen enkel og permanent sikret.

  • VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK Zoom
    VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK

    RASK OG ENKEL BETJENING. Takket være det verktøyfrie tanklokket kan du åpne og lukke olje- og drivstofftanken med bare noen få håndgrep takket være bajonettlås.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

GS 461

Tilbehør

    • Føringsklo Zoom
      Føringsklo

      Førings- og støttehjelp for skjæring i betong og murverk. Av herdet, galvanisert stål. For GS 461.

    Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 05.08.2021