Produktvalg Arbeids- og fritidsklær

ADVANCE funksjonsskjorte, langermet

For optimal kroppstempratur

Generell info

Spesielt tilpasset arbeid ute i naturen. Svært behagelig og praktisk undertøy i 60 % polyester, 34 % polyamid og 6 % elastan. Sømløst innstrikkede områder for passform og optimalt klima for kroppen. Svært god fuktighetstransport og rask tørking på grunn av vannavstøtende og -oppsugende materialer både inn- og utvendig. Sølvioner nøytraliserer lukt. Glidelås i hals, tommelhull og ribbestruktur som beskytter skuldrene, albuene og underarmene. Med tøft motorsagmotiv. Størrelse S-XXL, smal passform, så velg gjerne en størrelse større enn normalt. Kan vaskes på 60 grader.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Advance funksjonsskjorte

Standard utstyr

  • FULL STRETCH Zoom
    FULL STRETCH

    FOR HØY BÆREKOMFORT. Verneklærne skal beskytte deg, samtidig som de gir deg størst mulig bevegelsesfrihet takket være det elastiske materialet. Det helelastiske stoffet strekker seg i alle retninger og gir utmerket komfort.

  • KULDEBESKYTTELSE Zoom
    KULDEBESKYTTELSE

    EFFEKTIV ISOLERING. Avhengig av temperaturen kan du bruke det varme funksjonsplagget som under- eller ytterplagg. Det godt isolerende og hurtigtørkende materialet er spesielt godt egnet i den kalde årstiden.

  • PUSTEAKTIVITET Zoom
    PUSTEAKTIVITET

    FØRER VEKK VARME OG SVETTE. Det pustende materialet gjør den behagelig å ha på seg, selv ved anstrengende jobbing. Fuktigheten transporteres ut og frisk luft kommer inn.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør