Produktvalg Vernejakker og skogsjakker

COMFORT varseljakke EN 20471

Komfort som synes

Generell info

Høyelastisk og lett jakke med store flater med high viz oransje, refleksbånd og reflekslogo iht. EN 471, klasse 2. Jakken har bra pusteegenskaper og er produsert i slitesterkt fullstretch materiale som er hurtigtørkende. Med både glidelås og trykk-knapper. Elastisk i midjen, myk foret krage og forsterket i Keprotec© på albuer. Farge: hig-viz oransje/sort/refleks. Størrelse XS-XXXL.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

COMFORT varseljakke

Standard utstyr

  • Innebygd transportsystem Zoom
    Innebygd transportsystem

    Ytterstoffet har 75% bedre ventilasjonsegenskap (EN 9237) og ca. 21% lavere varmeisolering(ISO 5085-1) sammenlignet med standardmateriale. Dette gir en optimal transport av varme og fuktighet.

  • Lav vekt Zoom
    Lav vekt

    Den nye generasjonen verneinnleggsmaterialet er mer enn 30 % lettere, som igjen resulterer i høyere komfort og bedre bevegelsesfrihet.

  • Ekstremt slitesterkt Zoom
    Ekstremt slitesterkt

    De mest utsatte stedene på klærne i ForestWear Comfort er forsterket med Cordura stoff, som gjør at det kreves dobbelt så mye kraft sammenlignet med tidligere modeller for at stoffet skal slites i stykker.

  • Perfekt passform Zoom
    Perfekt passform

    Med funksjonell design og høyelastisk stretchmateriale tilpasser klærne seg etter kroppsformen, noe som gir optimal bevegelsesfrihet. Den integrerte elastikken i midjen er veldig fleksibel og bidrar til en fin passform.

  • Smuss- og vannavvisende Zoom
    Smuss- og vannavvisende

    Yttertøyet i et høykvalitets stretchmateriale som i kombinasjon med sine unike pusteegenskaper er både vann- og smussavvisende.

  • High-Viz og reflekser Zoom
    High-Viz og reflekser

    Store partier med High-Viz oransje, signalfarget stoff, to reflekser rundt hvert bukseben, samt STIHL logo i refleks både på jakke og bukse gjør at du synes utrolig godt. Dette bidrar til en markant økning av sikkerheten.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør