Produktvalg Tilbehør blåsere / sugeaggregater

Service Kit 36

Til blåsere og løvsugere

Generell info

Arbeidet ditt med din STIHL bensindrevne blåser eller løvsuger blir mye mer effektivt når de kan bruke full kraft. For å opprettholde optimal ytelse og høy pålitelighet til blåseren eller løvsugeren, må du regelmessig utføre grunnleggende vedlikehold på maskinen din. Med komponentene som er inkludert i Service Kit 36, er det enkelt å øke levetiden til maskinen din.


STIHL Service Kit 36 for BG 56, BG 86 (serienummer > 290821925), SH 56 og SH 86 (serienummer > 290657469) inneholder:



  • Luftfilter i fleece

  • Tennplugg

  • Drivstoffilter


STIHL fleecefilter holder godt også under skiftende forhold. Større smusspartikler er allerede fanget på overflaten, mens de finere partiklene setter seg fast inne i filteret. Motoren er effektivt beskyttet mot støv og skitt. Effekten opprettholdes, akkurat som et lavt drivstofforbruk og din blåser eller løvsuger er fortsatt like enkel å starte.

Sjekk også drivstoffilteret, slik at ingen smusspartikler kommer inn i motoren via drivstoffet. Regelmessig utskifting av disse komponentene beskytter motoren og bidrar til økt levetid. Vi anbefaler også å skifte tennplugger for å opprettholde en ren forbrenning i motoren og slik at du kan jobbe videre med optimal motorkraft.

Du trenger ikke ekstra verktøy for å utføre det grunnleggende vedlikeholdet. For å skifte luftfilter og tennplugger er den enkleste måten å bruke kombinasjonsnøkkelen som fulgte med da du kjøpte maskinen. For å få tilgang til luftfilteret er det en pappkrok integrert i servicesettets emballasje. Du kan også finne en QR-kode på emballasjen som leder til en enkel instruksjonsvideo.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør