Produktvalg Feiemaskiner - manuelle

KG 770

For profesjonelle ryddejobber over store områder

Generell info

Kraftig feiemaskin for rengjøring av store flater, opptil 1 500 m², både innen- og utendørs. STIHL MultiClean PLUS feiesystemet (ekstra kost på trommelen) fanger opp alle typer skitt og støv. Den utstikkende børsten sikrer at hjørner, kanter og fortauskanter blir grundig feiet. KG 770 kommer med en 50 liters avfallsbeholder samt nylonbørster med 4 års garanti. Feiemaskinen er ideell til innendørsbruk som i garasjer, lagerbygninger og idrettshaller.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

KG 770 fra høyre

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Vekt kg 13
For overflater opptil m² 1.500
feieprinsipp 2x sirkulære børster og 1x power feiing
Feie-effekt m²/h 2.900

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

KG 770 fra høyre

Standard utstyr

  • BØRSTEHOLDER Zoom
    BØRSTEHOLDER

    FOR EN BEDRE FEIEYTELSE. Med børsteholderen rengjør din feiemaskin grundig og pålitelig også på vanskelig tilgjengelige steder som kanter eller direkte på fortauskanten. For å gjøre dette trykker du børsteholder ned ved feiing i et kantområde.

  • ERGONOMISK SKYVEBØYLE Zoom
    ERGONOMISK SKYVEBØYLE

    SKÅNER DIN RYGG. Du kan tilpasse den ergonomisk utformede skyvebøylen til din størrelse og dermed bevege apparatet rygg- og kraftvennlig også ved langvarig arbeid. Skyvehåndtaket kan enkelt tas av for transport og lagring.

  • SØPPELBEHOLDER Zoom
    SØPPELBEHOLDER

    MED STOR KAPASITET. Beholderen med det store volumet har plass til ekstra mye avfall. Ved hjelp av håndtaket kan feiebeholderen enkelt og raskt kobles til feiemaskinen. Dette hindrer at beholderen faller ut.

  • GIRKASSE MED LANG LEVETID Zoom
    GIRKASSE MED LANG LEVETID

    GJØR HÅNDTERING ENKLERE. Direktedrevet børstedrift gjør at feiemaskinen skyves lettere. Den direkte kraftoverføringen fra girkassen til børstene gir også betydelig bedre virkningsgrad sammenlignet med remdrevne maskiner. Kjøres apparatet bakover, vris tallerkenbørstene innover og unngår dermed at smuss slynges ut.

  • LUFTFILTER TIL FEIESYSTEM Zoom
    LUFTFILTER TIL FEIESYSTEM

    REDUSERER STØVUTVIKLING OG ER VASKBAR. I kombinasjon med en intelligent luftføring holder de to skumplast-luftfiltrene støvet tilbake. Dermed slipper det ut betydelig mindre støv ved feiing av fint materiale. Begge filterelementene kan enkelt tas ut og vaskes for rengjøring.

  • EKSTRA ROBUSTE BØRSTER Zoom
    EKSTRA ROBUSTE BØRSTER

    FOR Å FREMME EN LANG LEVETID. Takket være den spesielle anordningen feier børstene opp f.eks. vått løv som ligger flatt på bakken. Børstene på din feiemaskin er laget av slitesterk polyamidplast som utmerker seg med høy elastisitet og robusthet. Børstene har derfor svært lang levetid.

  • STIHL MULTICLEAN PLUS Zoom
    STIHL MULTICLEAN PLUS

    FEIESYSTEM FOR GROVT OG FINT SMUSS. To tallerkenbørster samler opp smusset og transporterer det til beholderen bak, slik at det ikke kan sette seg fast under maskinen. Den ekstra børsten tar opp selv det fineste støv. Fordi tallerkenkostene stikker ut på siden, kan du også feie direkte mot vegger eller langs fortauskanter.

  • OMLØPENDE TETNINGSLIST Zoom
    OMLØPENDE TETNINGSLIST

    HOLDER STØVET TILBAKE. Ved arbeid med din feiemaskin, holder den rundtgående tetningslisten støvet pålitelig tilbake. I kombinasjon med luftfiltrene avgis det dermed svært lite støv til omgivelsene under feiingen.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 30.06.2023