Produktvalg Ryddesager - bensin

FS 490 C-EM KW

Bensindrevet ryddesag FS 490: Kraftig og komfortabel

Generell info

Lettstartet og kraftig 2,4 kW ryddesag, med elektrisk håndtaksvarme, for bruk innen profesjonell landskapspleie. Med elektronisk motorstyringssystem, STIHL M-Tronic, for optimal effekt og lavt drivstofforbruk. Kort riggrør og 25° vinkeldrev gjør den optimert for skogsrydding. Leveres som standard med HP sagblad og ryddesagselen ADVANCE X-TREEm.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

FS 490 C-EM

Tekniske data

Tekniske data Verdi
CO² g/kWh 860
Sylindervolum cm³ 51,6
Effekt kW/hk 2,4/3,3
Effekt Um 3,2
Lydtrykknivå med metallverktøy dB(A) 1) 102
Skjæreverktøy Sagblad MZ 225-22 HP
Tankvolum l 0,99
Total lengde cm 2) 168
Vibrasjonsverdi høyre med metallverktøy m/s² 3) 2,6
Vibrasjonsverdi venstre med metallverktøy m/s² 3) 3,2
Vekt kg 4) 9,4

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) Uten skjæreverktøy
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
4) Vekt med tom tank, uten skjæreverktøy og vernedeksel

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

FS 490 C-EM

Standard utstyr

  • STIHL M-TRONIC Zoom
    STIHL M-TRONIC

    PÅLITELIG ARBEID MED BESTE YTELSE. Med STIHL M-Tronic får du den beste ytelsen fra din maskin helt fra start. Den helelektroniske motorstyringen regulerer tenningstidspunktet og drivstoffdoseringen i alle arbeidssituasjoner, og tar hensyn til ytre forhold som temperatur, høyde over havet og drivstoffkvalitet.

  • Styrehåndtak Zoom
    Styrehåndtak

    Brukes når du skal arbeide over lengre tid, f.eks rydding av større flater. Styret gjør det enkelt å føre maskinen med rolige og jevne bevegelser. Til maskiner med styre inngår det alltid en bæresele.

  • ENHÅNDS MULTIFUNKSJONSHÅNDTAK Zoom
    ENHÅNDS MULTIFUNKSJONSHÅNDTAK

    KOMFORTABEL BETJENING. Takket være en-hånds multifunksjonshåndtaket styrer du maskinen enkelt og pålitelig med én hånd. Siden alle relevante betjeningselementer er integrert, er håndtaket egnet for både høyre- og venstrehendte.

  • ELEKTRISK VARME I HÅNDTAK Zoom
    ELEKTRISK VARME I HÅNDTAK

    FOR BRUK I KULDEGRADER. Den elektriske håndtaksvarmeren i håndtaksrøret og i det bakre håndtaket kan enkelt slås på ved behov. Dermed holder du hendene varme også i kaldt vær, og du har et sikkert grep om apparatet. Håndtaksvarmeren består av vedlikeholds- og slitasjefrie varmefolier.

  • KOMPENSATOR Zoom
    KOMPENSATOR

    MINDRE VEDLIKEHOLD. Et reguleringssystem i forgasseren, kompensatoren, sørger for at motorytelse, avgasskvalitet og drivstofforbruk holdes tilnærmet konstant over et lengre tidsrom, til tross for økende tilsmussing av luftfilteret. Rengjør derfor ikke luftfilteret før du merker at ytelsen reduseres. På den måten kan du arbeide uten vedlikehold i lang tid.

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

  • STIHL ERGOSTART Zoom
    STIHL ERGOSTART

    ENKEL START. Takket være STIHL ErgoStart sparer du krefter ved start av dine maskiner. Et rolig og jevnt trekk i startsnoren er nok. Den nødvendige hastigheten på startsnoren er betydelig redusert, og motoren starter raskt og pålitelig også med et langsomt drag. En ekstra fjær mellom veivakselen og startsnorhjulet gjør dette lettere.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Skjæreverktøy

FS 490 C-EM

Skjæreverktøy

    • Krattkniv Zoom
      Krattkniv

      Trebladet, vendbar kniv i stål. For tynning og fjerning av seigt, sammenfiltret gress, kratt og tornebusker. Finnes i tre ulike størrelser.

    Inneholder

    • Meiselstannet sagblad Zoom
      Meiselstannet sagblad

      Spesialverktøy av stål til middels sterke og sterkere ryddesager. Til saging og rydding av knudrete buskvekster og tynne trestammer.

    Inneholder

    • Spisstannet sagblad Zoom
      Spisstannet sagblad

      Spesialverktøy av stål til middel sterke og sterkere ryddesager. Til vanskelig gjennomtrengelig buskas og tynne trestammer.

    Inneholder

    • Sagblad meiseltannet, High-Performance til FS 89/90, FS 131 - FS 561, FSA 130 Zoom
      Sagblad meiseltannet, High-Performance til FS 89/90, FS 131 - FS 561, FSA 130

      Meiseltannet spesial sagblad i stål som passer meget bra for middelssterke til sterkere gresstrimmere og ryddesager. Meget effektivt sagblad for varierende ryddearbeider. Til vanskelig gjennomtrengelig buskas og tynne trestammer. Med 20 % høyere skjæreeffekt perfekt for profesjonelle ryddingsarbeider. Leveres ferdig vigget. ADVARSEL: Bruk av dårlig filede eller skadede sagblader kan medføre alvorlig personskade. Unngå bruk på virke hardere enn treverk. Dette kan skade sagbladet og forårsake kast i maskinen. Unngå å jobbe for nære gjerder, bygninger eller andre hindringer. Hold en sikkerhetsavstand på minimum 15 meter fra andre mennesker ved bruk av ryddesag/trimmer. Bruk kun sagblad dersom trimmeren/ryddesagen er utstyrt med beskyttelsesdeksel. Bruk ansikts- og hørselvern. Følg sikkerhetsanvisningene i bruksanvisningen for maskinen. Enkelte trimmere/ryddesager er ikke egnet for bruk med sagblad.

    Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 28.03.2022