Produktvalg Vernebukser for motorsag

CLASSIC vernebukse, snekker

Snekekrbukdser med verneinnlegg

Generell info

Meget slitesterk vernebukse i vann- og smussavvisende materiale. CLASSIC vernebukse leveres med verneinnlegg i kun 6 lag, noe som gir en lettere og mer behagelig bukse. Leveres med high viz seler og lomme for sikringsradio eller mobiltelefon. Farge: svart/grå. Verneklasse 1 (=20 m/s). Finnes i størrelse 40-64 og leveres også i spesialstørrelser med større midjeomfang.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

CLASSIC vernebukse snekker

Standard utstyr

  • Vernemateriale Zoom
    Vernemateriale

    STIHLs verneinnlegg baserer seg ikke på mange lag med stoff som kunne innskrenke brukerkomforten betraktelig, men på et smart funksjonsprinsipp: Det forholdsvis tynne verneinnlegget består av en mengde lange fibre. Hvis sagkjedet skjærer gjennom det ytterste stofflaget, blir hele bunter med fibre revet ut. De løse fibrene blokkerer kjedet fullstendig og fører dermed til at kjedet stopper. Dermed reduseres faren for skade betraktelig.

  • Smuss- og vannavvisende Zoom
    Smuss- og vannavvisende

    Yttertøyet i et høykvalitets materiale som i kombinasjon med sine unike pusteegenskaper også er vann- og smussavvisende.

  • Verneklasse 1, design A Zoom
    Verneklasse 1, design A

    Sagvern på vernebukse etter EN 381, design A. De rødmarkerte områdene viser hvor sagvernet finnes på vernebuksene. Det forholdsvis tynne verneinnlegget består av en mengde lange fibre. Hvis sagkjedet skjærer gjennom det ytterste stofflaget, blir hele bunter med fibre revet ut. De løse fibrene blokkerer kjedet fullstendig og fører dermed til at kjedet stopper. Verneklasse 1 innebærer at sagvernet klarer en kjedehastighet på maks. 20 m/s.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør