Produktvalg Gressklippere - bensin

RM 655 VS

Sterk bensindrevet gressklipper for store områder

Generell info

Sterk bensindrevet gressklipper med 53 cm klippebredde som passer for større plener opptil 2 500 m². Med vario-drift kan man tilpasse klipperens hastighet etter behov, uten at det går ut over oppsamleregenskaper eller klipperesultat. Komfortstyre gjør det svært enkelt å ta av den 70-liters store oppsamleren. Maskinen er utstyrt med knivclutch som gjør det mulig å tømme oppsamleren uten å slå av motoren. Multikniv og bioplugg er inkludert som standardutstyr og gjør MB 655 VS til en ekte multigressklipper som kan brukes til både bioklipping og med oppsamler. Aluminiumshus med utskiftbare skrapekanter og støtbeskyttelse gir klipperen god holdbarhet.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RMA 655 VS

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Plenareal m² opptil 2.500
Justering av klippehøyde 7-steg (sentralt)
Gressoppsamler volum l 70
Hastighet 2,6- 4,6 km/h
Motortype Serie HD775 OHV SC
Sylindervolum cm³ 173
Nominell hastighet med verktøy r/min 2.800
Garantert lydeffektnivå dB(A) 98
Målt lydtrykknivå dB(A) 84
Usikkerhetsfaktor for lydtrykknivå dB(A) 2
Vibrasjonsnivå ahw m/s² 3,8
Usikkerhetsfaktor m/s² 1,9
CO2 g/kWh 725

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RMA 655 VS

Standard utstyr

  • Vario-drift Zoom
    Vario-drift

    Med denne kan hastigheten til hjuldriften justeres trinnløst via en hendel på styret. Dermed kan man alltid velge ideell hastighet. Lav hastighet ved høyt og tett gress, høyere hastighet ved kortere og tynnere vekster.

  • Knivclutch Zoom
    Knivclutch

    Praktisk og komfortabelt system der kniven er montert på et clutchsystem som frigjør og stopper kniven så snart du slipper bøylen på styret, uten at motoren slår seg av. Praktisk ved f.eks tømming av oppsamleren eller om du skal transportere maskinen over områder der du ikke vil at kniven skal rotere (fare for skader).

  • Multikniv Zoom
    Multikniv

    De spesialformede knivbladene på modellene i 6-serien sørger for at det klippede gresset finkuttes før det enten kastes ut, fanges opp eller fordeles jevnt på plenene (bioklipp)

  • SENTRAL KLIPPEHØYDEHØYDEJUSTERING FOR GRESSKLIPPER Zoom
    SENTRAL KLIPPEHØYDEHØYDEJUSTERING FOR GRESSKLIPPER

    FOR OPTIMALE KLIPPERESULTATER. Du kan enkelt justere klippehøyden på gressklipperen i flere trinn. En skala viser gjeldende høyde. Den sentrale klippehøydejusteringen gjør at du kan tilpasse klippingen optimalt til gressflatens forhold.

  • MOTOR MED EASY-START-SYSTEM Zoom
    MOTOR MED EASY-START-SYSTEM

    ENKEL OG PÅLITELIG. Ved kald- eller varmstart: Takket være motoren med lettstartsystem kan du starte maskinen enkelt, pålitelig og med minimal innsats.

  • BIOKLIPPERFUNKSJON Zoom
    BIOKLIPPERFUNKSJON

    KLIPPE OG GJØDSLE I ETT TRINN. Med bioklippfunksjonen slipper du å kaste klippet gress og gjødsler plenen helt naturlig. Ved bioklipping blir det klippede gresset strimlet til partikler av bioklippknivene og jevnt fordelt over gresset.

  • SAMMENLEGGBAR GRESSAMLER Zoom
    SAMMENLEGGBAR GRESSAMLER

    ENKEL TØMMING. For at du skal kunne tømme gressklipperen svært enkelt, er gressklipperen utstyrt med en sammenleggbar gressoppsamlingskurv. Nivåindikatoren viser riktig tidspunkt for tømmingen. Luftstrømmen gjør at kurven fylles tett under klipping, slik at du kan dra full nytte av kurvens volum. Sidelamellene på kurven leder luften ned på gulvet og beskytter mot oppvirvlet smuss.

  • LAVFRIKSJONSHJUL Zoom
    LAVFRIKSJONSHJUL

    FORBEDRER STYRINGEN. De robuste og slitesterke lavfriksjonshjulene gjør det enkelt å holde kursen ved gressklipping. Lavfriksjonshjulene er enkle å manøvrere takket være den spesielle profilen, og muliggjør dermed grundig og komfortabelt plenvedlikehold.

  • SUPER MYKT HÅNDTAK Zoom
    SUPER MYKT HÅNDTAK

    FOR KOMFORTABEL PLENKLIPPING. Det ergonomiske supersoft-håndtaket har en behagelig følelse som skåner armene dine ved gressklipping, siden vibrasjonene dempes.

  • HØYDEJUSTERBART KOMFORTHÅNDTAK Zoom
    HØYDEJUSTERBART KOMFORTHÅNDTAK

    ARBEIDE OG LAGRE KOMFORTABELT. Komfortstyret er kun montert på den ene siden av gressklipperen og gjør det lettere for deg å ta ut gressoppsamleren. Styret kan justeres i høyden, slik at du får en behagelig og ergonomisk gressklipping. Du stiller den inn til ønsket høyde uten verktøy. Styret er dessuten sammenleggbart, slik at gressklipperen kan oppbevares og transporteres på en plassbesparende måte.

  • ALUMINIUMHUS Zoom
    ALUMINIUMHUS

    LETT OG SVÆRT SLITESTERK. Aluminiumshuset er behagelig lett, men likevel svært stabilt. Den lave vekten gjør arbeidet ditt lettere. Takket være den pulverlakkerte overflaten er huset også beskyttet mot ytre påvirkninger. Disse egenskapene øker samtidig enhetens levetid og holdbarhet.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør