Produktvalg Vernejakker og skogsjakker

ADVANCE X-TREEm EN 20471 varseljakke

Varseljakke

Generell info

Høyelastisk og pustende varseljakke med optimal bevegelsesfrihet. I fargen varseloransje og med brede refleksstriper. På ermene finnes festemuligheter for håndsagbeskyttelse. Avtakbare ermer og regulerbare lufteåpninger for behagelig kroppsklima. Slitasjebeskyttelse med keramikkpunkter på albuene. To brystlommer og en innvendig lomme, i tillegg til lomme på ermet. Godkjent iht. EN ISO 20471, klasse 2. Finnes i størrelsene XS – XXL.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

ADVANCE X-TREEm varseljakke EN 20471

Standard utstyr

  • FULL STRETCH Zoom
    FULL STRETCH

    FOR HØY BÆREKOMFORT. Verneklærne skal beskytte deg, samtidig som de gir deg størst mulig bevegelsesfrihet takket være det elastiske materialet. Det helelastiske stoffet strekker seg i alle retninger og gir utmerket komfort.

  • HØY ANDEL VARSELFARGER Zoom
    HØY ANDEL VARSELFARGER

    FOR MER SYNLIGHET. Vær alltid synlig, også ved dårlig sikt, og unngå dermed ulykker. Med den høye andelen varselfarger i lysoransje i henhold til EN ISO 20471 er dine beskyttelsesklær mer iøynefallende. Denne standarden bestemmer minimumsflaten for varselfarge og retroreflekterende striper.

  • JUSTERBARE VENTILASJONSÅPNINGER Zoom
    JUSTERBARE VENTILASJONSÅPNINGER

    ØKER ARBEIDSKOMFORTEN. Ventilasjonsåpninger gjør det mulig å regulere temperaturen i ditt personlige verneutstyr. Åpne eller lukk ventilasjonsåpningene ved behov.

  • LETT 6 LAGS KUTTBESKYTTELSE Zoom
    LETT 6 LAGS KUTTBESKYTTELSE

    SIKKERHET MED LETTE FIBRE. De ekstra lette hightech-fibrene i 6-lags kuttbeskyttelsen sørger for lav vekt, høy pusteevne og utmerket beskyttelse mot kulde og fuktighet. Den 6-lags kuttbeskyttelsen er lettere enn 9-lags materiale og samtidig høykuttsikker.

  • PUSTEAKTIVITET Zoom
    PUSTEAKTIVITET

    FØRER VEKK VARME OG SVETTE. Det pustende materialet gjør den behagelig å ha på seg, selv ved anstrengende jobbing. Fuktigheten transporteres ut og frisk luft kommer inn.

  • VÅTBESKYTTELSE SOM PUSTER Zoom
    VÅTBESKYTTELSE SOM PUSTER

    KOMFORTABEL Å BÆRE OG VÆRBESKYTTET. Verneklærne er laget av et vanntett, men pustende materiale. Dette sikrer høy bærekomfort. Overskuddsvarme og svette transporteres vekk.

  • Riftsikker Zoom
    Riftsikker

    PROTECT AGAINST WEAR. Reliable, robust abrasion protection prevents excessively fast wear on areas under heavy strain and ensures durability.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør