Produktvalg Batteridrevet motorsag
Batteridrevet motorsag

Batteridrevet motorsag

En batteridrevet motorsag i AP-systemet er enkel å arbeide med, stillegående og helt uten avgasser. En batterimotorsag fra STIHL er intet unntak – under dekselet skjuler det seg mye kraft og kvalitet. Skal du arbeide innendørs, i nærheten av naboer eller i miljøer der du må ta hensyn til andre personer, er en batteridrevet motorsag det riktige valget! Det finnes modeller til både fritids- og profesjonelt bruk. Det lavtvibrerende 1/4" PM3 sagkjede bidrar til høy skjæreeffekt.

Sammenlign produkter Modell Anbefalt batteri ­ Batteriteknologi ­ Sverdlengde ­cm Vekt ­kg
MSA 160 C-B AP 200 Lithium-Ion AP-System 30 3,1 1)
MSA 200 C-B AP 300 Lithium-Ion AP-System 30 3,3 1)
MSA 220 C-B AP 300 S Lithium-Ion AP-System 35 3,6 1)
MSA 161 T AP 200 Lithium-Ion AP-System 30 2,5 1)
1) Uten batteri, med sverd og sagkjede
alt

ⓘ Sikkerhetsadvarsel

Vi må gi deg denne informasjonen for at du skal være informert om og kunne vurdere farene ved en motorsag. Husk å bruke verneklær og verneutstyr hver gang du bruker motorsag.
Hvis noe er uklart, eller du har spørsmål, anbefaler vi å bestille motorsagen gjennom Klikk og hent, og hente motorsagen din hos en STIHL fagforhandler.

Mer informasjon finner du i instruksjonsvideoene her.

Advarsel: Motorsag med topphåndtak krever at man er utdannet innen trepleie. Bruk uten den rette utdannelsen kan medføre alvorlig personskade.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør