Produktvalg Batteridrevne blåsere

BGA 300

Meget stille og med høy blåseeffekt

Generell info

Når kommunen, landskapsarkitekter og gartnere skal rydde i lydfølsomme områder, er lydvolumet for miljøet på arbeidsredskapet en viktig faktor. Det er derfor vi har utstyrt vår STIHL BGA 300 ryggblåserenhet med det nye STIHL støyreduksjonssystemet dy Støyutslipp for beboere og forbipasserende er betydelig redusert. I tillegg får noen frekvenser et mer behagelig lydbilde av støyreduksjonen. Samtidig er renseeffekten svært høy takket være den maksimale lufthastigheten på 86 m/s. Du kan også raskt blåse bort tunge, våte løv og effektivt rense parker, enger, veier og gater.
For optimal energiutnyttelse strong> du kan enkelt stille inn blåsekraften i henhold til oppgaven på håndtaket til ett av fire forhåndsdefinerte trinn (trinn 1 – 3 og boost-modus) indikert med LED-lys. Det hurtigjusterbare blåserøret på batteriblåseren STIHL BGA 300 kan forkortes og forlenges med et enkelt håndgrep. BGA 300 fra STIHL med sin kompakte design legger til rette for effektivt arbeid, da du trenger liten plass ved flytting, f.eks. mellom parkerte biler.
Med det ergonomiske bæresystemet med komfortable skulderstropper og hoftebelte samt det kroppsnære tyngdepunktet til STIHL AR L batteripakken, fordeles vekten optimalt. For å jobbe med BGA 300 kreves minst ryggbatteriet STIHL AR 2000 L STIHL AR 3000 L. Vifteenheten er også forberedt for å fungere med Smart Connector 2 A.
Alle batterimaskiner i STIHL AP-System er designet for profesjonell, daglig bruk og dårlig vær. Derfor er de utstyrt med en sprutbeskyttelse, hvis effektivitet testes i krevende interne tester. Sprutvannssikringen bygger bl.a på IPX4-standarden.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

BGA 300 bakfra fra venstre

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Nominell spenning V 36
Vekt kg 7,4
Blåsekraft N 1) 26
Maks. lufthastighet med rundt munnstykke m/s 86
Maks. lufthastighet mph 192
Maks. luftgjennomstrømming m³/t 2) 970
Lydtrykknivå dB(A) 3) 84
Lydeffektnivå dB(A) 3) 94
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 4) 0,2
Batteridriftstid med AP 200 min 5) opptil 16
Batteridriftstid med AP 300 min 5) opptil 20
Batteridriftstid med AP 300 S min opptil 25
Batteridriftstid med AR 2000 L min 5) opptil 48
Batteridriftstid med AR 3000 L min 5) opptil 61

1) Kombinasjon av lufthastighet og luftgjennomstrømning
2) med rundt munnstykke
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
4) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
5) Brukstiden kan variere avhengig av bruksområde

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

BGA 300 bakfra fra venstre

Standard utstyr

 • Ergonomisk bæresystem Zoom
  Ergonomisk bæresystem

  Det ergonomiske bæresystemet gir høy arbeidskomfort og vekten fordeles på skuldre, rygg og hofter.

 • Blåserørsholder Zoom
  Blåserørsholder

  Praktisk blåserørsholder og optimalt plassert bærehåndtak forenkler transporten av maskinen.

 • Verktøyløs innstilling av håndtaket Zoom
  Verktøyløs innstilling av håndtaket

  For en optimal ergonomi kan håndtakets posisjon raskt justeres etter kropplengde, helt uten verktøy.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

BGA 300 bakfra fra venstre

Tilbehør

  • Hurtiglader AL 500 Zoom
   Hurtiglader AL 500

   STIHL hurtiglader til Lithium-Ion batterier AP og AR. Høy ladestrøm for svært rask og skånsom lading. Innretning i bunnen av huset for veggfeste og kabeloppvikling, med visning av driftstilstand (LED-lampe) og aktiv batterikjøling.

  Tekniske data Verdi
  Merkespenning 220-240 V
  Effekt 0,6 kW
  Ladestrøm 12 A
  Strømstyrke 2,6 A
  Vekt 1) 1,3 kg

  1) 0

  Inneholder

  • STIHL Smart Connector 2 Zoom
   STIHL Smart Connector 2

   STIHL Smart Connector 2 utfyller STIHL Connected-sortimentet, spesielt for profesjonelle brukere. Tilkoblingen til maskinens kontrollenhet gir deg omfattende maskindata, som kan benyttes for evaluering i STIHL Connected portalen. I kombinasjon med den integrerte sanntidsklokken drar du også fordel av nøyaktig registrerte og pålitelige data, uavhengig av synkroniseringsfrekvensen. De ekstra evalueringsalternativene øker din kunnskap om bruk av og tilstand for maskinene dine , forbedrer planleggbarheten til vedlikehold og danner grunnlaget for å optimalisere utnyttelsen av flåten din og øke effektiviteten. Den integrerte knappen og en LED gjør at du enkelt kan spørre statusen til maskinen ved å trykke på en knapp på enheten, og du kan umiddelbart se om det er vedlikehold som må utføres eller feil på maskinen. Knappen kan også brukes til å registrere uregelmessigheter, for eksempel en sløv kniv, under bruk, som kan suppleres med ytterligere informasjon i STIHL Connected-appen og kan ses direkte av kollegene i verkstedet allerede før maskinen returneres om kvelden. STIHL Smart Connector 2 kan installeres og tas i bruk raskt og enkelt på den forberedte posisjonen i maskinhuset. Spesielt med store flåter er tidsbesparelsen stor på grunn av den ukompliserte installasjonen. Energiforsyningen er pålitelig gjennom et kraftig knappcellebatteri samt ekstra energi fra enhetsbatteriet under drift. Smart Connector 2 kan bare brukes med utvalgte profesjonelle batteridrevne STIHL -produkter, for eksempel STIHL batteridrevet trimmer FSA 135, den batteridrevne KombiMaskinen STIHL KMA 135, batterihekksaksen STIHL HLA 135 eller STIHL HTA 135 batterigrensag.

  Tekniske data Verdi
  Tilkobling Bluetooth 5,1
  Lengde 61 mm
  Bredde 40 mm
  Høyde 15 mm
  Vekt 40 g

  Inneholder

  • AP-adapter Zoom
   AP-adapter

   For energioverføring mellom et AP eller AR batteri til en maskin med batterispor i forbindelse med belteveske AP med tilkoblingsledning.

  Inneholder

  • Tilkoblingsledning til ryggbatteri AR L Zoom
   Tilkoblingsledning til ryggbatteri AR L

   Til energioverføring ved lading av AR L-batterier og ved bruk av maskiner i batteriserien AP-system. Kan kombineres med AR L-bæresystem og anleggspolstring. Lengde 180 cm.

  Inneholder

  • Bryststropp ADVANCE/ADVANCE PLUS sele og BR Zoom
   Bryststropp ADVANCE/ADVANCE PLUS sele og BR

   Tilleggsstropp som sørger for et stramt feste av skulderreimer. Passer til alle universalseler i ADVANCE-serien.

  Inneholder

  • Flatdyse med bøy, til BR 700 og BR 800 Zoom
   Flatdyse med bøy, til BR 700 og BR 800

   Muliggjør jobbing over store områder ved at luftstrømmen føres parallelt med bakken.

  Inneholder

  • Styre til BR 450/500/550/600/700 Zoom
   Styre til BR 450/500/550/600/700

   Innstillbart styre som letter arbeidet betydelig og fordeler belastningen jevnt på begge armene. Kan felles helt inn mot blåserøret. Passer til BR 450 C-EF, BR 500, BR 550, BR 600 og BR 700.

  Inneholder

  • Runddyse rett, til BR 450 Zoom
   Runddyse rett, til BR 450

   For kraftbesparende arbeid med rett munnstykke.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Batteri

BGA 300 bakfra fra venstre

Batteri

  • Batteri AP 500 S Zoom
   Batteri AP 500 S

   STIHL AP-systemet har maskiner til hagen, grøntområder, trepleie og skogen. Med riktig Lithium-Ion AP-batteri, kan du uten problemer ta deg av krevende oppgaver med STIHL batterimaskiner. Fire LED-lamper forteller deg alltid hvor mye batteri som er igjen og med den unike Power Laminat teknologien får du ladet dobbelt så mange ganger med batteriet STIHL AP 500 S sammenlignet med STIHL AP 300 S. Batteriet AP 500 S kan integreres i STIHL maskinparken i STIHL connected. Der du kan se aktuell informasjon om den faktiske driftstiden.

   STIHL AP 500 S med 36 V lades med hurtigladerne STIHL AL 300/301 og AL 500/501 eller med standardladeren STIHL AL 101.

   I vår oversikt over batteridriftstider og ladetider kan du se hvor lenge du kan arbeide med din STIHL batterimaskin og hvor lang tid det tar å lade det brukte AP-batteriet. I oversikten ser du også hvilket AP-batteri som anbefales til din STIHL maskin.

   Alle batterimaskiner i STIHL AP-systemet er utviklet for profesjonell bruk uavhengig av værforhold. De er også utrustet med en velprøvd sprutbeskyttelse. I tillegg til å ha gjennomgått grundige interne vanntester, har den også blitt sertifisert i henhold til beskyttelsesklasse IPX4

  Tekniske data Verdi
  Vekt batteri 2 kg
  Merkespenning 36 V
  Energi 337 Wh
  Kapasitet 8,8 ah
  Kapasitet per celle (iht. produsentens spesifikasjon) 9,36 Ah

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 25.08.2023