Produktvalg Batteridrevet gressklipper

RMA 448 PV sett

Enkel gressklipping med variodrift

Generell info

STIHL RMA 448 PV batteridrevet gressklipper med selvgående variodrift og 46 cm klippebredde gjør det ekstra enkelt å klippe mellomstore plener og skråninger. Du kan stille inn hastigheten ved hjelp av en spak på styret. Eco-modus justerer automatisk motoreffekten til nivået du trenger under klipping. Takket være automatisk sporveksling, sørger RMA 448 PV for at systemet automatisk bytter til det andre batteriet (hvis du har et batteri i hvert rom) så snart det første er tomt. Du trenger ikke å bytte batterier manuelt og du klipper effektivt større plener. Samtidig bidrar den optimaliserte kniven til å optimalisere og holde energiforbruket nede.

STIHL RMA 448 PV i sett med AP 300 S batteri og AL 301 hurtiglader. Hvis du ennå ikke har noen batterier fra STIHL AP-systemet, anbefaler vi at du kjøper STIHL RMA 448 PV som et sett. Settet inneholder et STIHL AP 300 S-batteri og en STIHL AL 301 hurtiglader. Du justerer enkelt hastigheten med vario-betjening-kontrollen på styret for å passe dine behov.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RMA 448 PV batterigressklipper sett med  AP 300 S batteri og AL 301 lader

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Klippehøydejustering 6-steg (sentral)
Klippebredde cm 46
Klippehøyde mm 25 - 75
Oppsamlervolum l 55
Batteritype Lithium-ion
Effekt W 1.050
Arbeidsturtall r/min 3.150
Vekt kg 24
Lyeffektnivå garantert LWA dB(A) 94
Lydtrykknivå oppmålt LpA dB(A) 80
Toleranse lydtrykknivå KpA dB(A) 2
Vibrasjoner håndtak ahw m/s² 1,8
Vibrasjoner tolernase K m/s² 0,9

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RMA 448 PV batterigressklipper sett med  AP 300 S batteri og AL 301 lader

Standard utstyr

  • ECO-MODUS Zoom
    ECO-MODUS

    ARBEIDE ENERGIEFFEKTIVT. Når du aktiverer Eco-modus, tilpasser gressklipperens motorturtall seg automatisk til den faktiske effekten som kreves. På den måten bruker den batteridrevne gressklipperen mindre energi og kan håndtere et større område før den må lades.

  • HØYDEJUSTERBART KOMFORTHÅNDTAK Zoom
    HØYDEJUSTERBART KOMFORTHÅNDTAK

    ARBEIDE OG LAGRE KOMFORTABELT. Komfortstyret er kun montert på den ene siden av gressklipperen og gjør det lettere for deg å ta ut gressoppsamleren. Styret kan justeres i høyden, slik at du får en behagelig og ergonomisk gressklipping. Du stiller den inn til ønsket høyde uten verktøy. Styret er dessuten sammenleggbart, slik at gressklipperen kan oppbevares og transporteres på en plassbesparende måte.

  • SAMMENLEGGBAR GRESSAMLER Zoom
    SAMMENLEGGBAR GRESSAMLER

    ENKEL TØMMING. For at du skal kunne tømme gressklipperen svært enkelt, er gressklipperen utstyrt med en sammenleggbar gressoppsamlingskurv. Nivåindikatoren viser riktig tidspunkt for tømmingen. Luftstrømmen gjør at kurven fylles tett under klipping, slik at du kan dra full nytte av kurvens volum. Sidelamellene på kurven leder luften ned på gulvet og beskytter mot oppvirvlet smuss.

  • SAMMENLEGGBART HÅNDTAK Zoom
    SAMMENLEGGBART HÅNDTAK

    PLASSBESPARENDE OPPBEVARING. Med den hengslede bommen kan du raskt og enkelt slå sammen enheten. Dermed kan du enkelt transportere gressklipperen eller plenlufteren og lagre den på en plassbesparende måte.

  • LAVFRIKSJONSHJUL Zoom
    LAVFRIKSJONSHJUL

    FORBEDRER STYRINGEN. De robuste og slitesterke lavfriksjonshjulene gjør det enkelt å holde kursen ved gressklipping. Lavfriksjonshjulene er enkle å manøvrere takket være den spesielle profilen, og muliggjør dermed grundig og komfortabelt plenvedlikehold.

  • POLYMERHUS Zoom
    POLYMERHUS

    MOTSTANDSDYKTIG OG LETT. Det ekstra motstandsdyktige og robuste polymerhuset er bensinbestandig og beskytter motorblokken mot UV-stråling. Plasten av høy kvalitet er dessuten usedvanlig lett.

  • STRØMNINGSOPTIMERT KNIV Zoom
    STRØMNINGSOPTIMERT KNIV

    ARBEIDE ENERGIEFFEKTIVT. Takket være strømningsoptimaliserte kniver bruker din gressklipper mindre strøm, slik at du kan klippe større områder med samme energimengde, selv uten lading med batteridrevne klippere. Knivene klipper gresset med minimal luftmotstand, slik at den lagrede energien utnyttes optimalt.

  • BÆREHÅNDTAK Zoom
    BÆREHÅNDTAK

    ENKEL TRANSPORT. Det praktiske bærehåndtaket over tyngdepunktet gjør at du kan bære din enhet ekstra enkelt og uten vippebevegelse.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

RMA 448 PV batterigressklipper sett med  AP 300 S batteri og AL 301 lader

Tilbehør

    • Lader AL 101 Zoom
      Lader AL 101

      230 V. Kompatibel med STIHL batterier AP og AK. Med ladeindikator (LED) og passiv batterikjøling. Kabeloppspoling med borrelås. Veggmontering er mulig.

    Tekniske data Verdi
    Nominell spenning 220-240 V
    Effekt 0,08 kW
    Strømstyrke 0,7 A
    Vekt 0,7 kg
    Ladestrøm 1,6 A

    Inneholder

    • AMK 048 - bioklippesett Zoom
      AMK 048 - bioklippesett

      Bioklippesett med multikniv og bioplugg som passer til modeller med klippebredde 48 cm (unntatt klippere i serie 2). Gresset klippes i forskjellige høyder og kuttes opp til små partikler. Disse partiklene fordeles deretter utover plenen og dermed tilfører både gjødsel og fuktighet til gressplenen.

    Inneholder

    • iMOW® og gressklippere Care & Clean Kit Zoom
      iMOW® og gressklippere Care & Clean Kit

      Care & Clean settet er ideelt for enkel og effektiv rengjøring av iMOW® robotgressklippere og STIHL gressklippere. Regelmessig rengjøring av robotgressklipperen, ladestasjonen og gressklipperen bidrar til å forlenge levetiden og ytelsen til klipperne. STIHL Care & Clean sett inneholder alle komponentene som kreves for rengjøring og pleie. Inkludert i settet er 1 stk. STIHL Multiclean (500 ml.), 1 stk rengjøringsbørste med skrape og 1 stk. mikrofiberduk. STIHL Multiclean er et spesialutviklet, skånsomt universalt rengjøringsmiddel som kan benyttes til rask og effektiv rengjøring av alle overflater av plast, metall, gummi eller til og med maling. Den er pH-nøytral og NTA-fri. Den fjerner både organisk smuss som f.eks planterester, pollen og insekter samt luftforurensning. Du kan bruke STIHL rengjøringsbørste med skrape for å fjerne grovt smuss. Spray deretter STIHL Multiclean direkte på klipperen eller på STIHL mikrofiberkluten for så å tørke over robotklipperen ladestasjonen. Til slutt fjernes løsnet smuss og rester av rengjøringsmidlet med en fuktig klut. Vi anbefaler å bruke arbeids- eller vernehansker for rengjøring.

    Inneholder

    • Hurtiglader AL 500 Zoom
      Hurtiglader AL 500

      STIHL hurtiglader til Lithium-Ion batterier AP og AR. Høy ladestrøm for svært rask og skånsom lading. Innretning i bunnen av huset for veggfeste og kabeloppvikling, med visning av driftstilstand (LED-lampe) og aktiv batterikjøling.

    Tekniske data Verdi
    Merkespenning 220-240 V
    Effekt 0,6 kW
    Ladestrøm 12 A
    Strømstyrke 2,6 A
    Vekt 1) 1,3 kg

    1) 0

    Inneholder

    • AL 301-4, multilader Zoom
      AL 301-4, multilader

      Når du jobber som gartner, innen landbruk og jordbruk, med eiendomsdrift eller liknende, og arbeider med mange batteridrevne maskiner, må du sannsynligvis lade flere batterier ofte. For at du alltid skal ha nok ladede batterier i STIHL AP-systemet kan du benytte deg av multiladeren STIHL AL 301-4. Kan festes både til vegg og på hylle, eller monteres fast i bil.

      Ladetiden og energiforsyningen er godt balansert og den er enkel å bruke. Bransjens første multilader er spesialutviklet for å kunne brukes i biler og det er lagt stor vekt på en robust konstruksjon og effektiv energiutnyttelse. Multiladeren STIHL AL 301-4 kan stables samt monteres og oppbevares uten å ta for mye plass. Ladingen kan også situasjonstilpasses slik at enkelte batterier kan lades fort.

    Tekniske data Verdi
    Merkespenning 220-240 V
    Strømstyrke 2,3 A
    Vekt 1) 4,4 kg
    Effekt 0,3 kW
    Ladestrøm 6,5 A

    1) 0

    Inneholder

    • STIHL Smart Connector Zoom
      STIHL Smart Connector


      STIHL Smart Connector er en sensor med en diameter på snaut 5 cm, som monteres på maskinen. Den kan monteres på elektriske, bensin-, eller batteridrevet verktøy, og registrerer og lagrer driftstimene mens motoren kjører. Denne informasjonen overføres via Bluetooth® 4.2 til STIHL App (STIHL Connector kan monteres på verktøy som ikke er fra STIHL).

      Smart Connector tilbyr funksjoner og tjenester som et grunnlag for enhetsstyring både i hjemmehagen din ved å bruke STIHL appen, og for å styre maskinparken din med STIHL Connect Pro-portalen.

      STIHL Connect Pro er et skybasert system som gjør det mulig for profesjonelle brukere å administrere maskinparker og arbeidsoppgaver digitalt. Dette administreres av STIHL Smart Connector.

      STIHL Connect Pro-portalen gir deg en detaljert oversikt over statusen til din maskinpark, samt informasjon som varighet av bruken på en bestemt arbeidsoppgave. Du kan se tilgjengeligheten på maskinene, analysere maskinbruk, planlegge og styre arbeidsoppgaver med tilhørende ressurser; og analysere maskindata, som du deretter kan bruke til å optimalisere de daglige arbeidsprosessene.

      Smart Connector gir også informasjon om kommende vedlikehold og service, og om nødvendig kan systemet avtale en avtale direkte med en STIHL forhandler. Service-relaterte data kan også deles med forhandleren med din tillatelse, slik at de kan planlegge servicearbeidet på forhånd og bestille eventuelle nødvendige reservedeler. Dette kan forkorte servicetidene slik at maskinen raskt er klart til bruk igjen.

      STIHL Connected er en intuitiv måte å administrere maskinparken og arbeidsmengden på intelligent og effektiv måte.


      STIHL Smart Connector

      • Tilkobling via Bluetooth
      • Enkel installering
      • Kompakt design
      • Selvdrevet
      • Støvsikker, vanntett og vibrasjonsresistent
      • Kompatibel med ulike enheter
      • GPS-lokalisering

      STIHL App

      • Operativspesifikke instruksjoner
      • Tips for stell og vedlikehold
      • Oversikt over kommende service
      • Digital oversikt over driftstimer
      • Enkel evaluering av data

      STIHL Connect Pro Portal

      • Omfattende digital flåtestyring
      • Enkel planlegging og dokumentasjon av arbeidsoppdrag
      • Mer oversiktlige prosesser
      • Oversikt over driftstider
      • Konkret analyse av data
      • Fordeling av maskiner og ansatte til ulike oppdrag
      • Tildeling av spesifikke navn for maskinene
      • Viser informasjon i et kart

      Fordeler for private brukere

      • Tilrettelegging av hagearbeidet
      • Oversikt over service og vedlikehold på maskinen
      • Enkel kontakt med din STIHL forhandler
      • Oversikt over driftstider
      • Oversikt over oppgaver og prosjekter i hagen

      Fordeler for profesjonelle brukere

      • Effektiv koordinering av maskinparken
      • Optimalisering av daglige arbeidsprossesser
      • Full oversikt over maskinenes lokalisering og deres status
      • Redusert nede-tid på maskinene
      • Større forutsigbarhet
      • Tids- og kostnadsbesparende
      • Rask og enkel kontakt med din STIHL forhandler
      • Enkel planlegging og dokumentasjon av arbeidsoppdrag
      • Mer oversiktlige prosesser
      • Oversikt over driftstider
      • Fordeling av maskiner og ansatte til ulike oppdrag

    Tekniske data Verdi
    Tilkobling Bluetooth 4,2
    Vekt 20 g
    Lengde 53 mm
    Bredde 42 mm
    Høyde 14 mm

    Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Batteri

RMA 448 PV batterigressklipper sett med  AP 300 S batteri og AL 301 lader

Batteri

    • Batteri AP 200 Zoom
      Batteri AP 200

      Sterkt Lithium-Ion batteri med en spenning på 36 V og energi innehold på 187 Wh. Driftstid avhenger av maskin og bruksområde. Utstyrt med ladestatusvisning (fire LED lamper). Er kompatible med laderne AL 101, AL 300/301 og AL 500/501.

    Tekniske data Verdi
    Merkespenning 36 V
    Energi 187 Wh
    Kapasitet 4,8 ah
    Kapasitet per celle (iht. produsentens spesifikasjon) 2,6 Ah
    Vekt batteri 1,3 kg

    Inneholder

    • Batteri AP 300 Zoom
      Batteri AP 300

      Lithium-Ion batteri med en spenning på 36 V og batterienergi på hele 227 Wh. Driftstid avhenger av maskin og bruksområde. Utstyrt med ladestatusvisning (fire LED-lamper). Er kompatibelt med laderne AL 101, AL 300/301 og AL 500/501.

    Tekniske data Verdi
    Merkespenning 36 V
    Energi 227 Wh
    Kapasitet 6 ah
    Kapasitet per celle (iht. produsentens spesifikasjon) 2,1 Ah
    Vekt batteri 1,8 kg

    Inneholder

    • Batteri AP 300 S Zoom
      Batteri AP 300 S

      Et sterkt Lithium-Ion batteri med en spenning på 36 V og batterienergi på 281 Wh. For lange driftstider med STIHL maskiner i AP-systemet. Driftstid avhenger av maskin og bruksområde. Utstyrt med ladestatusvisning (fire LED-lamper) og kompatibelt med laderne AL 101, AL 300/301 og AL 500/501.

    Tekniske data Verdi
    Energi 281 Wh
    Kapasitet 7,2 ah
    Kapasitet per celle (iht. produsentens spesifikasjon) 2,6 Ah
    Vekt batteri 1,8 kg

    Inneholder

    • AP 300 S batteri

    • Batteri AP 100 Zoom
      Batteri AP 100

      Lithium-Ion batteri med en spenning på 36 V og batterienergi på 94 Wh. Driftstid avhenger av maskin og bruksområde. Utstyrt med ladestatusvisning (LED). Er kompatible med laderne AL 101, AL 300 og AL 500.

    Tekniske data Verdi
    Energi 94 Wh
    Kapasitet 2,4 ah
    Kapasitet per celle (iht. produsentens spesifikasjon) 2,6 Ah
    Vekt batteri 0,9 kg

    Inneholder

    • AP 100 batteri

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 17.10.2023