Produktvalg Batteridrevet gressklipper

RMA 239 C med batteri og lader

Sett med RMA 239 C, AK 30 batteri og AL 101 lader

Generell info

Hvis du som hageeier ønsker å vedlikeholde plenen din på en praktisk måte med null utslipp, så er STIHL RMA 239 C batteridrevet gressklipper med en klippebredde på 37 cm det rette valget for deg. Den bruker et batteri fra AK-systemet, og er et imponerende plenpleieverktøy med lett design og høy effektivitet for klipping av mellomstore plener. Med den strømningsoptimaliserte kniven kan du arbeide energibesparende og oppnå forbedret arealdekning. Polymerchassiet er lett og likevel veldig robust. Det ergonomisk utformede komfortstyret kan justeres i høyden, og dermed tilpasses ulike kroppshøyder. Det sammenleggbare komfortstyret er spesielt nyttig for oppbevaring og transport av gressklipperen. Den sentrale klippehøydejusteringen lar deg stille inn din foretrukne plenlengde til ett av 5 nivåer mellom 30 mm og 70 mm. Denne funksjonen gjør det også enklere å fjerne den sammenleggbare 40-liters oppsamleren. AK 30 batteri og AL 101 lader følger med. Kan tilpasses med bioklippefunksjon som tilleggsutstyr.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Klippebredde cm 37
Klippehøyde mm 30 - 70
Klippehøydejustering 5-fach (zentral)
Oppsamlervolum l 40
Nominell effekt W 900
Arbeidsturtall r/min 3.350
Lyeffektnivå garantert LWA dB(A) 91
Lydtrykknivå oppmålt LpA dB(A) 76
Toleranse lydtrykknivå KpA dB(A) 2
Vibrasjoner håndtak ahw m/s² 1,4
Vibrasjoner tolernase K m/s² 0,7

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Standard utstyr

 • Bærehåndtak Zoom
  Bærehåndtak

  Den praktiske bærehåndtak med montering ovenfor sentrum av enheten sørger for enkel transport av anordningen uten å vippe.

 • Komforthåndtak Zoom
  Komforthåndtak

  Innovativ og sammenfellbart håndtak som forenkler arbeidet og er plassbesparende ved oppbevaring. Oppsamleren er enkel å komme til og enkelt å ta ut. Den verktøyløse høydejusteringen av håndtaket kan enkelt justeres etter kroppslengde og dermed bidra til en ergonomisk arbeidsstilling.

 • Oppsamler Zoom
  Oppsamler

  Gressoppsamleren er enkel å åpne, tømme og rengjøre samt har en integrert nivåindikator som viser når det er tid å tømme. Den patenterte luftåpningen sørger for at luft og støv ledes ut på siden via ventilasjonsåpninger som er vendt nedover.

 • Sammenfellbart håndtak Zoom
  Sammenfellbart håndtak

  Med det sammenfellbare håndtaket er STIHL batterigressklipper enkle å transportere, samtidig som de tar liten plass ved oppbevaring.

 • Hus, polymer Zoom
  Hus, polymer

  Polymerhuset er produsert av høyteknologisk materiale som er meget lett, men samtidig meget sterkt og robust. Materialet er også varme og UV-bestandig.

 • Strømningsoptimert kniv Zoom
  Strømningsoptimert kniv

  Den spesialdesignede kniven gir minimal luft- og klippemotstand noe som gjør at strømforbruket går ned og gir lengre kjøretid mellom hver lading.

 • Klippehøydejustering, sentral Zoom
  Klippehøydejustering, sentral

  Med sentral klippehøydejustering i flere nivåer stilles klippehøyden raskt og enkelt inn etter ønsket klippehøyde. En indikator viser den aktuelle høyden.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 09.10.2023