Produktvalg Blåse-/sugeaggregat

SH 86 C-E

Blåse- og sugeaggregat

Generell info

SH 86 C-E D sugeaggregat

Kombinert blåse- og sugeaggregat med meget sterk effekt. Optimal for rydding av store flater. Kan enkelt bygges om fra blåser til sugeapparat. Med komfortabelt STIHL antivibrasjonssystem, STIHL Easy2Start (E), 2-MIX motor og HD2-filter. Leveres med både rundt og flatt munnstykke og sugepose som rommer 45 liter.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

SH 86 C-E D sugeaggregat

Tekniske data

Antivibrasjonssystem Med AV-System
Blåserør Blåserør Ø 67 mm / Flatdyse / Runddyse, rett
CO2 verdi g/kWh 848
Effekt kW/hk 0,8/1,1
Luftgjennomstrømming m³/h 1) 770
Lydeffektnivå dB(A) 2) 106
Lydtrykknivå dB(A) 2) 93
Maks. luftgjennomstrømming m³/t 810
Oppsamlingsposevolum l 45
Sylindervolum cm³ 27,2
Tankvolum l 0,44
Vekt kg 3) 5,6
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 4) 2,5
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 4) 2,5

1) I sugedrift
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) Vekt komplett, med tom tank
4) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

SH 86 C-E D sugeaggregat

Standard utstyr

 • Bæresele/reim Zoom
  Bæresele/reim

  STIHL bæresele gjør det lettere å arbeide over lengre intervaller. Du får stor bevegelsesfrihet, bedre ergnomi og økt sikkerhet når du jobber.

 • Hastighetsinnstilling Zoom
  Hastighetsinnstilling

  Gasshendelen kan låses i fullgassposisjon. Med et kort trykk på stopp-knappen stoppes maskinen og den er da automatisk startklar.

 • HD2-Filter Zoom
  HD2-Filter

  HD2-filteret i polyetylen har betydelig mindre porer enn fleece- og polyamidfiltre og fjerner de fineste støvpartiklene. Videre er filteret både vann- og oljeavvisende og veldig lett å rengjøre, noe som betyr at det vil vare hele maskinens levetid under normale driftsforhold.

 • Multifunksjonshåndtak Zoom
  Multifunksjonshåndtak

  Samtlige driftsfunksjoner sitter samlet i ett og samme grep. Det ergonomiskt utformede håndtaket sitter rett over motorhuset. Maskinen manøvreres enkelt og behagelig med en hand og kan kjøres like bra med venstre som høyre hand.

 • Primer Zoom
  Primer

  STIHL primer fyller forgasseren med bensin slik at den starter umiddelbart når det dras i startsnoren. Overflødig bensin returneres til tanken slik at motoren ikke skal bli rå.

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  Unik teknologi som reduserer mengden skadelige bestandsdeler i avgassene betydlig. Du kan lese mer om STIHL 2-MIX motorer under "Råd & Tips" på vår startside.

 • STIHL Antivibrasjonssystem Zoom
  STIHL Antivibrasjonssystem

  Reduserer vibrasjonen til et minimum og gir høy arbeidskomfort, spesielt ved lengre arbeidsøkter.

 • STIHL Easy2Start Zoom
  STIHL Easy2Start

  Med det nye STIHL Easy2Start har vi tatt ytterligere et steg for å forenkle og forbedre for deg som forbruker. Det kreves ikke lenger et kraftig rykk i startsnora for å starte din STIHL maskin. Et rolig og lett drag - og maskinen er i gang! Med et standard startsystem kreves det at selve startsrykket er tilstrekkelig for å dra rundt veivakselen. STIHL Easy2Start lagrer kraften i startsfjæren. Det er senere startsfjæren som drar rundt veivakselen, ikke startsnora.

 • Vernebriller Zoom
  Vernebriller

  For din sikkerhet så blir det levert med et par beskyttelsesbriller som standardutstyr. Brillene har bra ventilering på sidene kombinert med bra sidebeskyttelse.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

SH 86 C-E D sugeaggregat

Tilbehør

  • Rengjøringssett takrenner, BG/SH 56, BG/SH 86 og SHE 71 Zoom
   Rengjøringssett takrenner, BG/SH 56, BG/SH 86 og SHE 71

   Praktisk sett for fjerning av smuss og løv fra takrenner. Ca 3 m langt blåserør. Gjør arbeidet enklere, selv på vanskelig fremkommelige steder. Passer til modellene STIHL BG/SH 56, BG/SH 86 og SHE 71.

  Inneholder

  • Kompostkniv til BG/SH 56/86 C-E Zoom
   Kompostkniv til BG/SH 56/86 C-E

   Utrolig effektiv kompostkniv i spesialstål som finhakker løv, gressavklipp etc slik at oppsamlingssekken fylles optimalt. Anbefales ved suging til BG 56 og BG 86 C-E. Leveres som standard til SH 56 og SH SH 86.

  Inneholder

  • Støvreduserende oppsamlingspose til BG, SH og SHE Zoom
   Støvreduserende oppsamlingspose til BG, SH og SHE

   Praktisk støvreduserende oppsamlingspose for bruk der det er ekstra mye støv. Passer til BG/SH 56, BG/SH 86 og SHE 71. 45 liter.

  Inneholder

  • Flatdyse med bøy, til BG/SH 56, BG/SH 86 og SHE 71 Zoom
   Flatdyse med bøy, til BG/SH 56, BG/SH 86 og SHE 71

   Gjør arbeid over store områder lettere ved at luftstrømmen, som føres parallelt med bakken, spres vidt ut. Passer til BG/SH 56, BG/SH 86 og SHE 71.

  Inneholder

  • Servicekit til BG 56/86, SH 56/86, BR 200 og BR 500/550/600 Zoom
   Servicekit til BG 56/86, SH 56/86, BR 200 og BR 500/550/600

   Praktiske servicekit med tennplugg, luftfilter og bensinfilter. Et praktiskt kit som sikrer maskinens driftssikkerhet ytterligere. Kit som passer til løvblåser og løvsuger BG 56/86 C-E, SH 56/86 C-E og BR 200 samt ett kit til ryggbåren løvblåser BR 500/550/600.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør