Produktvalg Feiemaskiner - manuelle

KG 550

Praktisk feiemaskin

Generell info

Robust og stabil feiemaskin for feiearbeider rundt huset. Passer best for flater opptil 300 m². STIHL Multi-Clean feiesystem med to skivebørster, 8-trinns sentral høydeinnstilling, styreruller på siden og avfallsbeholder som rommer 25 liter. STIHL KG 550 feier raskt og pålitelig på betong, asfalt, teglstein og brostein. 4 års holdbarhetsgaranti på de slitesterke nylonbørstene.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

KG 550

Standard utstyr

  • Avstandsruller Zoom
    Avstandsruller

    Avstandsrullene som er plassert på begge sider gjør at feiing langs kanter blir mye enklere og mer eksakt. De beskytter også maskinen og kantmaterialet mot eventuelle skader.

  • SØPPELBEHOLDER Zoom
    SØPPELBEHOLDER

    MED STOR KAPASITET. Beholderen med det store volumet har plass til ekstra mye avfall. Ved hjelp av håndtaket kan feiebeholderen enkelt og raskt kobles til feiemaskinen. Dette hindrer at beholderen faller ut.

  • EKSTRA ROBUSTE BØRSTER Zoom
    EKSTRA ROBUSTE BØRSTER

    FOR Å FREMME EN LANG LEVETID. Takket være den spesielle anordningen feier børstene opp f.eks. vått løv som ligger flatt på bakken. Børstene på din feiemaskin er laget av slitesterk polyamidplast som utmerker seg med høy elastisitet og robusthet. Børstene har derfor svært lang levetid.

  • GIRKASSE MED LANG LEVETID Zoom
    GIRKASSE MED LANG LEVETID

    GJØR HÅNDTERING ENKLERE. Direktedrevet børstedrift gjør at feiemaskinen skyves lettere. Den direkte kraftoverføringen fra girkassen til børstene gir også betydelig bedre virkningsgrad sammenlignet med remdrevne maskiner. Kjøres apparatet bakover, vris tallerkenbørstene innover og unngår dermed at smuss slynges ut.

  • STIHL MULTICLEAN PLUS Zoom
    STIHL MULTICLEAN PLUS

    FEIESYSTEM FOR GROVT OG FINT SMUSS. To tallerkenbørster samler opp smusset og transporterer det til beholderen bak, slik at det ikke kan sette seg fast under maskinen. Den ekstra børsten tar opp selv det fineste støv. Fordi tallerkenkostene stikker ut på siden, kan du også feie direkte mot vegger eller langs fortauskanter.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 18.08.2022