Produktvalg Gressklipper - elektrisk

RME 235

Praktisk, kompakt og lett

Generell info

Den elektrisk drevne gressklipperen RME 235 er perfekt for små gressplener på opptil 200 m². Med sin kompakte størrelse, 33 cm klippebredde og en vekt på bare 13 kg er den enkel å håndtere rundt blomsterbed og busker. Takket være sin 1,2 kW elektriske motor klipper den pent og er meget stillegående. Klippehøyden kan stilles inn sentralt i 5 nivåer. En 30 liters oppsamler, med integrert nivåindikator, er svært enkel å tømme.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RME 235

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Klippehøydejustering 5-steg (sentralt)
Klippebredde cm 33
Klippehøyde mm 25 - 60
Plenareal m² opptil 300
Gressoppsamler volum l 30
Hastighet --
Nominell effekt W 1.200
Nominell hastighet med verktøy r/min 3.200
Garantert lydeffektnivå LWAd dB(A) 93
Målt lydtrykknivå dB(A) 80
Usikkerhetsfaktor for lydtrykknivå dB(A) 2
Vibrasjonsnivå ahw m/s² 1,4
Usikkerhetsfaktor m/s² 0,7

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RME 235

Standard utstyr

  • BÆREHÅNDTAK Zoom
    BÆREHÅNDTAK

    ENKEL TRANSPORT. Det praktiske bærehåndtaket over tyngdepunktet gjør at du kan bære din enhet ekstra enkelt og uten vippebevegelse.

  • Godt beskyttet kniv Zoom
    Godt beskyttet kniv

    Chassiets robuste konstruksjon, samt knivens plassering under chassiet, reduserer risikoen for motorskader dersom du skulle være uheldig å kjøre i stein, røtter etc.

  • POLYMERHUS Zoom
    POLYMERHUS

    MOTSTANDSDYKTIG OG LETT. Det ekstra motstandsdyktige og robuste polymerhuset er bensinbestandig og beskytter motorblokken mot UV-stråling. Plasten av høy kvalitet er dessuten usedvanlig lett.

  • SAMMENLEGGBAR GRESSAMLER Zoom
    SAMMENLEGGBAR GRESSAMLER

    ENKEL TØMMING. For at du skal kunne tømme gressklipperen svært enkelt, er gressklipperen utstyrt med en sammenleggbar gressoppsamlingskurv. Nivåindikatoren viser riktig tidspunkt for tømmingen. Luftstrømmen gjør at kurven fylles tett under klipping, slik at du kan dra full nytte av kurvens volum. Sidelamellene på kurven leder luften ned på gulvet og beskytter mot oppvirvlet smuss.

  • KABELSTREKKAVLASTNING Zoom
    KABELSTREKKAVLASTNING

    FORHINDRER UTILSIKTET UTKOBLING. Kabelstrekkavlastningen fester skjøteledningen sikkert til apparatet. Dette hindrer at det elektriske apparatet utilsiktet blir koblet fra strømforsyningen.

  • LAVFRIKSJONSHJUL Zoom
    LAVFRIKSJONSHJUL

    FORBEDRER STYRINGEN. De robuste og slitesterke lavfriksjonshjulene gjør det enkelt å holde kursen ved gressklipping. Lavfriksjonshjulene er enkle å manøvrere takket være den spesielle profilen, og muliggjør dermed grundig og komfortabelt plenvedlikehold.

  • SAMMENLEGGBART HÅNDTAK Zoom
    SAMMENLEGGBART HÅNDTAK

    PLASSBESPARENDE OPPBEVARING. Med den hengslede bommen kan du raskt og enkelt slå sammen enheten. Dermed kan du enkelt transportere gressklipperen eller plenlufteren og lagre den på en plassbesparende måte.

  • SENTRAL KLIPPEHØYDEHØYDEJUSTERING FOR GRESSKLIPPER Zoom
    SENTRAL KLIPPEHØYDEHØYDEJUSTERING FOR GRESSKLIPPER

    FOR OPTIMALE KLIPPERESULTATER. Du kan enkelt justere klippehøyden på gressklipperen i flere trinn. En skala viser gjeldende høyde. Den sentrale klippehøydejusteringen gjør at du kan tilpasse klippingen optimalt til gressflatens forhold.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 16.10.2023