Produktvalg Hekksaks langskaftet - elektrisk

HLE 71 K

Langskaftet hekksaks, elektrisk

Generell info

Effektsterk elektrisk langskaftet hekksaks. Optimal for klipping av høye og brede hekker i støyfølsomme omgivelser. Kniven har stor tannavstand, optimal knivgeometri og effektiv motor med overbelastningsvern. Knivsverdet kan svinges 125°, dobbeltslipte kniver, gummibelagt håndtak og kabelstrekkavlastning. Maskinen har en samlet lengde på 211 cm.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

HLE 71 K

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Effekt W 600
Kabellengde m 0,26
Nominell spenning V 230-240
Standard skjærelengde cm 50
Total lengde cm 1) 211
Lydeffektnivå dB(A) 2) 96
Vekt kg 3) 5,6
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 4) 6,9
Lydtrykknivå dB(A) 2) 85
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 4) 4,3
Tannavstand mm 35

1) Lengde med knivskjæreutstyr
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) Vekt uten kabel
4) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

HLE 71 K

Standard utstyr

 • Hurtigjustering 125° Zoom
  Hurtigjustering 125°

  Knivbjelken kan justeres raskt og enkelt mellom 0° og 125° i to retninger og kan slås sammen for transport og oppbevaring.

 • Kabelstrekkavlaster Zoom
  Kabelstrekkavlaster

  Den integrerte kabelstrekkavlasteren passer på så kabelen holdes sikkert på plass. Ingen unødvendige stopp under arbeidet.

 • Mykt grep Zoom
  Mykt grep

  Ergonomiskt håndtak med mykt grep gir en behagelig arbeidstilling og hjelper til å ta opp de vibrasjoner som lages av motoren og kniven.

 • Rundhåndtak Zoom
  Rundhåndtak

  Med det praktiske rundhåndtaket styres den langskaftede hekksaksen enkelt og med høy presisjon, også der det er trangt. Håndtaket kan stilles inn etter kroppslengde.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 28.03.2022