Produktvalg Hekksakser - batteri

HSA 60

For presis trimming av store villahekker

Generell info

Med den batteridrevne hekksaksen STHIL HSA 60 klipper du effektivt og komfortabelt også store hekker og busker. Utstyrt med EC-motor med lang livslengde blir STIHL HSA 60 en effektsterk partner når du skal trimme hekken. Kraften kommer fra et lithium-ion-batteri fra STIHL AK-systemet. STIHL HSA 60 imponerer med optimal balanse og komfortabel og ergonomisk betjening.
Multifunksjonshåndtaket kan vris 90° til venstre eller høyre med ett enkelt knappetrykk, som gjør at du uansett retning jobber komfortabelt og behagelig. Den kan like enkelt betjenes av høyre- som venstrehendte. Med den laserkuttede, diamantslipte og herdede kniven klipper og trimmer du store hekker og busker både raskt og effektivt. Takket være den dropeformede knivgeometrien med 34 mm. tannavstandholdes grenene igjen av kniven ogklipper så rene, fine snitt med høy klippeeffekt.
Dersom en gren setter seg fast i kniven kan du enkelt starte Antiblokksystemet som endrer knivens klipperetning, og frigjør grenen. STIHL antivibrasjonssystem senker vibrasjonene i håndtaket og skåner muskler og ledd, slik at du kan jobbe lenger uten plager..
Ved arbeid for eksempel langs bakken beskyttes kniven av den påskrudde knivbeskyttelsen.
Batterihekksaksen HSA 60 har en knivlengde på 60 cm.
I vår oversikt over STIHL batteri- og ladetider ser du hvor lenge du kan jobbe med hekksaksen og hvor lang tid det tar å lade batterier. Leveres uten batteri og lader.


Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

Batterihekksaks HSA 60

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Standard skjærelengde cm 60
Nominell spenning V 36
Vekt kg 3,5
Lydeffektnivå dB(A) 1) 85
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 2) 1,5
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 2) 1
Tannavstand mm 34
Batteridriftstid med AK 10 min 3) Opptil 70
Batteridriftstid med AK 20 min 3) Opptil 140
Batteridriftstid med AK 30 min 4) opptil 175

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
3) Brukstidene er omtrentlige og kan variere, avhengig av bruksområde.
4) Brukstiden kan variere avhengig av bruksområdet

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Batterihekksaks HSA 60

Standard utstyr

  • DREIBART MULTIFUNKSJONSHÅNDTAK Zoom
    DREIBART MULTIFUNKSJONSHÅNDTAK

    ARBEIDE ERGONOMISK OG KOMFORTABELT. Det dreibare multifunksjonshåndtaket muliggjør presist og komfortabelt arbeid ved side- eller toppklipping med din hekksaks. Den kan dreies 90° til venstre og høyre og er dermed også egnet for venstre- og høyrehendte. Dermed ligger apparatet alltid i den mest ergonomisk gunstige posisjonen i din hånd.

  • Dråpeformede kniver Zoom
    Dråpeformede kniver

    Buskknivens dråpeformede tosidige slipte kniver gjør at man oppnår et optimalt kuttresultat. De dråpeformede knivene bidrar til at grener holdes i et fast grep slik at man oppnår et rent kutt. Buskknivens skjærelengde på 20 cm er perfekt for presisjonsforming av småbladede prydbusker og mindre eviggrønne hekker.

  • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

    FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

  • EC-MOTOR Zoom
    EC-MOTOR

    EFFEKTIV OG KREVER LITE VEDLIKEHOLD. Takket være den kompakte konstruksjonen, den lave vekten og den høye virkningsgraden gir EC-motoren deg mulighet til å arbeide energieffektivt. Dessuten har denne motoren lang levetid.

  • Optimalisert slipevinkel Zoom
    Optimalisert slipevinkel

    Den optimaliserte slipevinkelen på 34° gir en høy klippeeffekt og mer aggressiv klippeteknikk.

  • OPPHENGSØYE Zoom
    OPPHENGSØYE

    FOR EN SIKKER OPPBEVARING. Enheten har et integrert opphengsøye. Dette gjør at du kan oppbevare enheten på en sikker og plassbesparende måte.

  • SKJÆRESYSTEM Zoom
    SKJÆRESYSTEM

    UNIVERSAL SKJÆRESYSTEM FOR HEKKSAKS. Skjæresystemet gir deg mulighet til å trimme og beskjære med bare en hekksaks. Knivene som er slipt på den ene siden og skjærer på begge sider, gir et svært rent snittbilde i trimmesnittet, mens den optimale slipevinkelen sikrer høy skjæreeffekt. På grunn av den store tannavstanden kan du også foreta effektivt beskjæringer på din hekk.

  • FØRINGSBESKYTTELSE Zoom
    FØRINGSBESKYTTELSE

    FORHINDRER SKADER. Føringsbeskyttelsen forhindrer skader på knivene. I tillegg gjør føringsbeskytteren det enklere å kappe i nærheten av bakken eller langs murer.

  • KNIVBESKYTTELSE Zoom
    KNIVBESKYTTELSE

    FOR SIKKER TRANSPORT OG BESKYTTET LAGRING. Transporter og oppbevar hekk- og busksaksen eller hekksaksen trygt med den spesialtilpassede knivbeskyttelsen.

  • Tohåndsdrift Zoom
    Tohåndsdrift

    Gjennom samtidig å aktivere betjeningsdelen på bøylehåndtaket og det bakre håndtaket startes maskinen raskt og enkelt. På den bakre betjeningsdelen justeres knivhastigheten trinnløst – for fine og rene snitt. Tohåndsdriften fungerer like bra for høyre- som for venstrehendte.

  • Funksjonelt design Zoom
    Funksjonelt design

    Motordekslet med sin slette overflate med runde former, gjør at den ikke hekter seg fast i grener under arbeidet. Den glatte flaten samler ikke på skitt og er enkel å rengjøre.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 24.08.2023