Produktvalg Hekksakser - batteri

HSA 60 sett

Effektiv trimming av store hekker

Generell info

Med den batteridrevne hekksaksen STHIL HSA 60 klipper du effektivt og komfortabelt også store hekker og busker. Utstyrt med EC-motor med lang livslengde blir STIHL HSA 60 en effektsterk partner når du skal trimme hekken. Kraften kommer fra et lithium-ion-batteri fra STIHL AK-systemet. STIHL HSA 60 imponerer med optimal balanse og komfortabel og ergonomisk betjening.
Multifunksjonshåndtaket kan vris 90° til venstre eller høyre med ett enkelt knappetrykk, som gjør at du uansett retning jobber komfortabelt og behagelig. Den kan like enkelt betjenes av høyre- som venstrehendte. Med den laserkuttede, diamantslipte og herdede kniven klipper og trimmer du store hekker og busker både raskt og effektivt. Takket være den dropeformede knivgeometrien med 34 mm. tannavstandholdes grenene igjen av kniven ogklipper så rene, fine snitt med høy klippeeffekt.
Dersom en gren setter seg fast i kniven kan du enkelt starte Antiblokksystemet som endrer knivens klipperetning, og frigjør grenen.

STIHL antivibrasjonssystem senker vibrasjonene i håndtaket og skåner muskler og ledd, slik at du kan jobbe lenger uten plager.
Ved arbeid for eksempel langs bakken beskyttes kniven av den påskrudde knivbeskyttelsen..
Batterihekksaksen HSA 60 har en knivlengde på 60 cm.
I vår oversikt over STIHL batteri- og ladetider ser du hvor lenge du kan jobbe med hekksaksen og hvor lang tid det tar å lade batterier. Leveres med batteri og lader.


 

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

Batterihekksaks HSA 60 sett med AK 10 batteri og AL 101 lader

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Snittlengde cm 60
Nominell spenning V 36
Vekt kg 3,5
dB(A) 77
Lydeffektnivå dB(A) 1) 85
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 2) 1,5
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 2) 1
Antall slag o/min (OM) 3.000
Tannavstand mm 34
Anbefalt batteri AK 10
Batterilevetid med AK 10 min 3) Opptil 70
Batterilevetid med AK 20 min 3) Opptil 140
Batterilevetid med AK 30 min 4) opptil 175

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
3) Brukstidene er omtrentlige og kan variere, avhengig av bruksområde.
4) Brukstiden kan variere avhengig av bruksområdet

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Batterihekksaks HSA 60 sett med AK 10 batteri og AL 101 lader

Standard utstyr

 • DREIBART MULTIFUNKSJONSHÅNDTAK Zoom
  DREIBART MULTIFUNKSJONSHÅNDTAK

  ARBEIDE ERGONOMISK OG KOMFORTABELT. Det dreibare multifunksjonshåndtaket muliggjør presist og komfortabelt arbeid ved side- eller toppklipping med din hekksaks. Den kan dreies 90° til venstre og høyre og er dermed også egnet for venstre- og høyrehendte. Dermed ligger apparatet alltid i den mest ergonomisk gunstige posisjonen i din hånd.

 • Dråpeformede kniver Zoom
  Dråpeformede kniver

  Buskknivens dråpeformede tosidige slipte kniver gjør at man oppnår et optimalt kuttresultat. De dråpeformede knivene bidrar til at grener holdes i et fast grep slik at man oppnår et rent kutt. Buskknivens skjærelengde på 20 cm er perfekt for presisjonsforming av småbladede prydbusker og mindre eviggrønne hekker.

 • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
  STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

  FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

 • EC-MOTOR Zoom
  EC-MOTOR

  EFFEKTIV OG KREVER LITE VEDLIKEHOLD. Takket være den kompakte konstruksjonen, den lave vekten og den høye virkningsgraden gir EC-motoren deg mulighet til å arbeide energieffektivt. Dessuten har denne motoren lang levetid.

 • Optimalisert slipevinkel Zoom
  Optimalisert slipevinkel

  Den optimaliserte slipevinkelen på 34° gir en høy klippeeffekt og mer aggressiv klippeteknikk.

 • OPPHENGSØYE Zoom
  OPPHENGSØYE

  FOR EN SIKKER OPPBEVARING. Enheten har et integrert opphengsøye. Dette gjør at du kan oppbevare enheten på en sikker og plassbesparende måte.

 • SKJÆRESYSTEM Zoom
  SKJÆRESYSTEM

  UNIVERSAL SKJÆRESYSTEM FOR HEKKSAKS. Skjæresystemet gir deg mulighet til å trimme og beskjære med bare en hekksaks. Knivene som er slipt på den ene siden og skjærer på begge sider, gir et svært rent snittbilde i trimmesnittet, mens den optimale slipevinkelen sikrer høy skjæreeffekt. På grunn av den store tannavstanden kan du også foreta effektivt beskjæringer på din hekk.

 • KNIVBESKYTTELSE Zoom
  KNIVBESKYTTELSE

  FOR SIKKER TRANSPORT OG BESKYTTET LAGRING. Transporter og oppbevar hekk- og busksaksen eller hekksaksen trygt med den spesialtilpassede knivbeskyttelsen.

 • FØRINGSBESKYTTELSE Zoom
  FØRINGSBESKYTTELSE

  FORHINDRER SKADER. Føringsbeskyttelsen forhindrer skader på knivene. I tillegg gjør føringsbeskytteren det enklere å kappe i nærheten av bakken eller langs murer.

 • Tohåndsdrift Zoom
  Tohåndsdrift

  Gjennom samtidig å aktivere betjeningsdelen på bøylehåndtaket og det bakre håndtaket startes maskinen raskt og enkelt. På den bakre betjeningsdelen justeres knivhastigheten trinnløst – for fine og rene snitt. Tohåndsdriften fungerer like bra for høyre- som for venstrehendte.

 • Funksjonelt design Zoom
  Funksjonelt design

  Motordekslet med sin slette overflate med runde former, gjør at den ikke hekter seg fast i grener under arbeidet. Den glatte flaten samler ikke på skitt og er enkel å rengjøre.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 24.08.2023