Produktvalg Jordhakker

MH 445

Hendig og kompakt jordhakke til små hager

Generell info

STIHL jordhakke MH 445 er perfekt for mindre hager og trange blomsterbed. Med sine kompakte mål og en standardbredde på 45 cm er den enkel å manøvrere under arbeid. For å behandle svært smale passasjer kan arbeidsbredden reduseres til 25 cm. Med den kraftige motoren er det enkelt å vende jorden. Jordhakkeknivene har en spesialutviklet form som freser jorden på en optimal og svært effektiv måte. Justerbar høydejustering av bremsesporen gjør det enkelt å følge et spesifikt spor. Integrert antivibrasjonssystem reduserer vibrasjon i grepet, slik at du ikketrenger å bruke så mye kreft ved langvarig bruk av maskinen. Kjørekomforten økes ytterligere med god balanse og sentral styrejustering. For rengjøring eller montering/demontering kan MH 445 tippes på transporthjulene, slik at jordhakkeknivene er lett tilgjengelige.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MH 445.1

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Tankkapasitet l 0,9
Motortype EVC 200,3 C
Kapasitet cm³ 139
Arbeidsbredde Max. 60 cm
Usikkerhetsfaktor K m/s² 2,2
Vibrasjonsverdi ahw m/s² 5,5
Lydeffektnivå garantert LwA dB(A) 93
Knivsett Ø cm 30
Usikkerhetsfaktor lydtrykknivå KpA dB(A) 2
Driv 1V
Arbeidsbredde cm 45
Nominell effekt ved arbeidsturtall rpm 2,3 kW / 3,1 hk
Vekt kg 36

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MH 445.1

Standard utstyr

 • Rengjøringsstilling Zoom
  Rengjøringsstilling

  Knivene på jordhakken er enkelt tilgjengelige i rengjøringsstilling. Dermed er de lette å rengjøre og montere eller demontere.

 • Enkel betjening av gassen Zoom
  Enkel betjening av gassen

  Jordhakkene styres med to håndtak. Gassen er innenfor umiddelbart rekkevidde, slik at turtallregulatoren på styret enkelt kan betjenes med tommelen. Dermed har du full kontroll på effekten.

 • Jordhakkekniver
 Zoom
  Jordhakkekniver


  STIHL jordhakkeknivene har en spesiell form, som graver effektivt og i optimert rekkefølge i jorden.

 • Delbart knivsett Zoom
  Delbart knivsett

  Skrueformet kniv for å komme lett ned i jorden. Knivsettet kan deles opp og utvides. Sterke hakkekniver med garanti mot brudd (2 år).

 • Regulerbart bremsestag Zoom
  Regulerbart bremsestag

  Bremsestaget som kan vris i 180 grader, gjør det lett å jobbe med jordhakkene også i smale svinger. Bremsestaget er lett tilgjengelig, og har 3 høydeinnstillinger.

 • To støttehjul foran Zoom
  To støttehjul foran

  For enkel transport. Kan vippes opp foran under bruk.

 • Sterk OHV motor Zoom
  Sterk OHV motor

  Sterk lettstartet firetaktsmotor (Briggs & Stratton) med overliggende ventiler for rolig gange og høy ytelse.

 • Justerbart styre Zoom
  Justerbart styre

  Styret kan både høyde- og sidejusteres uten bruk av vektøy. Styret kan felles bakover for en sikrere transport og enklere oppbevaring.

 • Antivibrasjonssystem
 Zoom
  Antivibrasjonssystem


  Antivibrasjonssystemet er integrert i styrefestet. Det reduserer motorvibrasjonene, slik at jordhakken kan brukes over lengre tid uten at det koster mye krefter.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 02.02.2023