Produktvalg Kappemaskiner - bensin

TS 800

Råsterk og moderne kappemaskin

Generell info

Den største kappemaskinen i STIHL sortimentet. Råsterk og moderne. Utstyrt med bl.a. flerstegs filtersystem med syklonfiltrering og 2-takts motor med friskluftskanaler. Standard utstyrt med vanntilkopling. Bærbar modell som også kan monteres på føringsvogn FW 20. TS 800 har 400 mm kappeskive og klarer en kuttedybe inntil 145 mm. Leveres med 1 stk fiberskive for stål og 1 stk diamantskive B10 for betong.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

TS 800

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Sylindervolum cm³ 98,5
Effekt kW/hk 5/6,8
Effekt Um 6,7
Vekt kg 12,7
Lydtrykknivå dB(A) 1) 101
Lydeffektnivå dB(A) 1) 114
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 2) 6,5
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 2) 3,9
Total lengde cm 89
Diameter kappeskive mm 400
Maks skjæredybde mm 145
Første leveranse fiberforsterket sten
CO2 verdi g/kWh 776

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

TS 800

Standard utstyr

  • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

    FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

  • MANUELL DEKOMPRESJON Zoom
    MANUELL DEKOMPRESJON

    KRAFTSPARENDE START. Dekompresjonsventilen gjør det enklere å starte maskinen. Ved oppstart kan en del av den komprimerte blandingen slippes ut av sylinderen ved å åpne ventilen. Det skåner startsystemet og du trenger å bruke mindre kraft på startsnoren.

  • ERGONOMISK HÅNDTAK Zoom
    ERGONOMISK HÅNDTAK

    FOR NØYAKTIG FØRING. Med det ergonomiske håndtaket har du et godt grep om verktøyet, selv på den hardeste stein, og du kan skjære med presisjon. Det buede håndtaket gir deg optimal grepsposisjon og maksimal komfort under arbeidet.

  • Halvautomatisk kileremsspenning Zoom
    Halvautomatisk kileremsspenning

    Kileremmen etterspennes halvautomatisk for å holde samme spenning. Forlenger både kileremmens og kulelagerets levetid.

  • KOMPENSATOR Zoom
    KOMPENSATOR

    MINDRE VEDLIKEHOLD. Et reguleringssystem i forgasseren, kompensatoren, sørger for at motorytelse, avgasskvalitet og drivstofforbruk holdes tilnærmet konstant over et lengre tidsrom, til tross for økende tilsmussing av luftfilteret. Rengjør derfor ikke luftfilteret før du merker at ytelsen reduseres. På den måten kan du arbeide uten vedlikehold i lang tid.

  • Langtids luftfiltersystem med syklon forfiltrering Zoom
    Langtids luftfiltersystem med syklon forfiltrering

    På grunn av den innovative forfiltreringen bortfaller den daglige rengjøringen av filteret, og filteret har en ekstremt lang levetid. Syklonforfiltreringen sørger for at 80 % av støvpartiklene i den innsugde luften blir skilt ut allerede i første trinn. I motsetning til i tradisjonelle system blir ikke støvpartiklene samlet opp i skumfilteret, med separeres under syklonforutskillingen og føres tilbake til den omgivende luften.

  • MANUELL DRIVSTOFFPUMPE Zoom
    MANUELL DRIVSTOFFPUMPE

    GIR FÆRRE STARTSLAG. Den manuelle drivstoffpumpen reduserer antall startslag og fremskynder dermed startprosessen. Dette er spesielt nyttig etter lengre driftspauser. Betjen pumpen flere ganger før oppstart. På denne måten sikrer du at det er nok bensin i forgasseren ved oppstart.

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

  • VANNTILKOBLING Zoom
    VANNTILKOBLING

    FOR STØVBINDING OG KJØLING. Maskinen er utstyrt med en permanent vanntilførsel for spyling av skiven. Den brukes til å binde støv og kjøle ned snittet. Med vanntilkoblingen direkte på apparatet er denne skyllingen enkel og permanent sikret.

  • MAGNESIUMBESKYTTELSE Zoom
    MAGNESIUMBESKYTTELSE

    LETT OG STABIL. Kappskivebeskyttelsen sørger for at du unngår å bli truffet av kappematerialet og kjølevannet fra skiven. Beskyttelsen av støpt magnesium er spesielt lett og robust.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

TS 800

Tilbehør

    • Hjulsett, til TS 410 - TS 800 Zoom
      Hjulsett, til TS 410 - TS 800

      Hjulsett til kappemaskinene TS 410, TS 420, TS 500i, TS 700 og TS 800. Praktisk hjulsett som monteres foran på kappemaskinen og som letter arbeidet på rette, jevne flater.

    Inneholder

    • Føringsvogn FW 20, til TS 410 - TS 800 Zoom
      Føringsvogn FW 20, til TS 410 - TS 800

      Føringsvogn FW 20 med hurtigstrammesystem og skjæredybde-innstillinger på håndtaket egner seg for alle håndholdte STIHL kappemaskiner. Kappemaskinen monteres og demonteres raskt uten bruk av verktøy. Vognens konstruksjon bidrar til å minske vibrasjonene fra kappemaskinen ytterligere (lavere enn 2,5 m/s2). Med føringsvognen FW 20 utvider man kappemaskinens bruksområde samt letter arbeidet.

    Inneholder

    • Skjæreretningsanviser, til føringsvogn FW 20 Zoom
      Skjæreretningsanviser, til føringsvogn FW 20

      Skjæreretningsanviser til føringsvogn FW 20.

    Inneholder

    • Påbyggingsett, til TS 400 - TS 800 Zoom
      Påbyggingsett, til TS 400 - TS 800

      Påbyggingsett med hurtigstrammesystem til føringsvognen FW 20. Passer til modellene TS 400, TS 410, TS 420, TS 500i, TS 700 og TS 800.

    Inneholder

    • Transportkasse Zoom
      Transportkasse

      Praktisk transportkasse som passer til alle STIHL kappemaskiner. Perfekt for oppbevaring av både kappemaskin og verktøy. Mål (LxBxH): 92x34x50 cm.

    Inneholder

    • Vanntrykkbeholder Zoom
      Vanntrykkbeholder

      Praktisk 10 liters vanntrykkbeholder til kappemaskiner på byggeplasser uten vanntilførsel. Trykkbegrensing 3 bar. PS: Ikke anbefalt for GS 461 da den krever mer vanntrykk.

    Inneholder

    • Vannbeholder med koblingsstykke til FW 20 Zoom
      Vannbeholder med koblingsstykke til FW 20

      Vannbeholder til føringsvogn FW 20. Rommer hele 13 liter. Levers med koblingsstykke.

    Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 07.06.2021