Produktvalg KombiVerktøy

HT-KM - grensag

HT-KM grensag: KombiVerktøy for presis beskjæring

Generell info

Presisjonskapping av høytsittende grener. Kompakt konstruksjon, med integrert siktelinje, sverdlengde 30 cm, total lengde 126 cm, vekt 1,3 kg.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

HT-KM

Standard utstyr

  • ELEKTRONISK TENNINGSANLEGG Zoom
    ELEKTRONISK TENNINGSANLEGG

    PÅLITELIG START. Det elektroniske tenningssystemet sørger for pålitelig start og feilfri motorgang. Den høye tenningsspenningen til det fullstendig innkapslede tenningssystemet sørger for en stabil tenngnist og lang gnistbrennetid. Dette forbedrer også drivstofforbrenningen og reduserer eksosutslippene.

  • DELBART SKAFT Zoom
    DELBART SKAFT

    FOR ENKEL TRANSPORT OG PLASSBESPARENDE LAGRING. Takket være det delbare skaftet kan du raskt demontere enheten for enklere transport og plassbesparende lagring. Du trenger ikke verktøy for å dele skaftet.

  • ALLROUND-HÅNDTAK MED SKRITTBEGRENSER Zoom
    ALLROUND-HÅNDTAK MED SKRITTBEGRENSER

    FOR SIKKERT ARBEID PÅ TRANGE STEDER. Selv på trange steder sørger det runde håndtaket for god manøvrerbarhet av ditt utstyr. Skrittbegrenseren sikrer deg: Føtter og ben kan ikke komme for nær kniver eller trådhoder under arbeidet.

  • HURTIGKOBLING MED TOMMESKRUE Zoom
    HURTIGKOBLING MED TOMMESKRUE

    RASK MONTERING AV KOMBINASJONSVERKTØY. Hurtigkoblingen gjør at du raskt og enkelt kan koble til og fra de ulike kombiverktøyene på maskinen.

  • STIHL ERGOSTART Zoom
    STIHL ERGOSTART

    ENKEL START. Takket være STIHL ErgoStart sparer du krefter ved start av dine maskiner. Et rolig og jevnt trekk i startsnoren er nok. Den nødvendige hastigheten på startsnoren er betydelig redusert, og motoren starter raskt og pålitelig også med et langsomt drag. En ekstra fjær mellom veivakselen og startsnorhjulet gjør dette lettere.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør