Produktvalg Motorsager - skogbruk

MS 271

Allsidig 2,6 kW bensinmotorsag

Generell info

Til kapping og felling av mellomgrov skog. MS 271 er utstyrt med langtids luftfiltersystem som gir lange brukstider for filteret, verktøyløst tanklokk for sikker og enkel påfylling samt et endelt motordeksel som gir rask servicetilgang. Sagen er også utstyrt med vårt Light 04 sverd med innovativt design og .325 Pro kjedet som gir et smalere snitt og dermed også høyere skjæreeffekt.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MS 271

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Sverdlengde cm 35
Sverdlengde, tommer in 14
Sylindervolum cm³ 50,2
Effekt kW/hk 2,6/3,5
Effekt Um 3,5
Vekt kg 1) 5,6
Vekt/effektforhold kg/kW 2,2
Lydtrykknivå dB(A) 2) 103
Lydeffektnivå dB(A) 2) 115
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 3) 4,5
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 3) 4,5
Sagkjededeling .325 "
CO2 verdi g/kWh 826

1) Vekt med tom tank, uten sverd og sagkjede
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MS 271

Standard utstyr

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

  • KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN Zoom
    KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN

    FOR ENKEL OG SIKKER ETTERSTRAMMING. Kjedestrammingen på siden gir en beskyttet, enkel og rask stramming og utskiftning av kjedet. Strammeskruen betjenes sideveis gjennom kjededrevsdekselet.

  • LANGVARIG LUFTFILTERSYSTEM FOR MOTORSAGER Zoom
    LANGVARIG LUFTFILTERSYSTEM FOR MOTORSAGER

    LENGRE FILTERLEVETID. Ved hjelp av forutskillingen fjernes grove, større partikler fra luftstrømmen før de når det egentlige filteret. HD2-filteret holder selv fint støv unna drivverket og sørger dermed for lang levetid for motoren, lange rengjøringsintervaller og enkel pleie av din motorsag. Kun ved utstyr med forutskilling og HD2-filter snakker vi om et langtids-luftfiltersystem for motorsager. Med dette systemet drar du nytte av betydelig lengre filterlevetid sammenlignet med tradisjonelle luftfiltersystemer.

  • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

    FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

  • 4-ports spyleteknikk Zoom
    4-ports spyleteknikk

    Denne teknikken reduserer ytterligere utslippet av skadelige stoffer. Via fire overføringskanaler ledes drivstoff-/luftblandingen inn i sylinderens brennkammer, der den virvles rundt kraftig før tenningen. Resultatet blir bedre utnyttelse av drivstoffet, og mindre andel uforbrent blanding i avgassene.

  • Vinter/sommerdrift Zoom
    Vinter/sommerdrift

    STIHL motorsager med forgasservarme kan man stole på også på vinteren. Innstilt på vinterdrift omgis forgasseren av forvarmet luft. På den måten hindres ising i forgasseren. Et enkelt håndgrep holder for å stille om mellom sommer- eller vinterdrift.

  • VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK Zoom
    VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK

    RASK OG ENKEL BETJENING. Takket være det verktøyfrie tanklokket kan du åpne og lukke olje- og drivstofftanken med bare noen få håndgrep takket være bajonettlås.

  • KOMBIHÅNDTAK MED STOPPFUNKSJON Zoom
    KOMBIHÅNDTAK MED STOPPFUNKSJON

    FORENKLER BETJENINGEN. Det er bare nødvendig med én startposisjon på kombibryteren. Etter utkobling går betjeningshendelen automatisk tilbake til driftsstilling takket være stoppfunksjonen. Den varme maskinen kan da umiddelbart startes på nytt.

Ekstra tilbehør

  • HD2-Filter Zoom
    HD2-Filter

    Det nyutviklede HD2-filteret i polyetylen har opptil 70 % finere porer enn flis- og polyamidfilteret, og fjerner selv de fineste støvpartikler. Filteret er dessuten både olje-og vannavvisende noe som gjør det meget enkelt å rengjøre. Det runde PET-filteret med hurtigkobling monteres og demonteres raskt og enkelt helt uten verktøy.

Noen av komponentene kan du lese mer om under Produkt teknikk .

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 15.12.2023