Produktvalg Motorsager - hjem og fritid

MS 151 C-E

Svært lett 1,1 kW bensinsag

Generell info

Svært lett motorsag for deg som vil ha det lille ekstra til beskjæring, kapping av fyringsved og til enkle jobber rundt huset. Den lave vekten gjør det lett å arbeide med sagen, og den manuelle bensinpumpen kombinert med Easy2Start gjør det enkelt å starte maskinen. Det smale sagkjedet 1/4" PM3 er lett å føre og gir et meget fint skjæreresultat. Ny 2-MIX motor gir høyere skjæreeffekt. Oppfyller EU5-kravene.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MS 151 C-E

Tekniske data

Tekniske data Verdi
CO2 verdi g/kWh 969
Effekt kW/hk 1,1/1,5
Effekt Um 1,5
Lydeffektnivå dB(A) 1) 110
Lydtrykknivå dB(A) 1) 96
Sagkjededeling 1/4 " P
Sverdlengde, tommer in 12
Sylindervolum cm³ 23,6
Sverdlengde cm 30
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 2) 4,9
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 2) 4,9
Vekt kg 3) 2,8
Vekt komplett kg 4) 3,17
Vekt/effektforhold kg/kW 2,5

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
3) Vekt med tom tank, uten sverd og sagkjede
4) Med full tank bensin og kjedeolje, inkl. sverd og kjede

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MS 151 C-E

Standard utstyr

  • 4-ports spyleteknikk Zoom
    4-ports spyleteknikk

    Denne teknikken reduserer ytterligere utslippet av skadelige stoffer. Via fire overføringskanaler ledes drivstoff-/luftblandingen inn i sylinderens brennkammer, der den virvles rundt kraftig før tenningen. Resultatet blir bedre utnyttelse av drivstoffet, og mindre andel uforbrent blanding i avgassene.

  • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

    FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

  • STIHL ERGOSTART Zoom
    STIHL ERGOSTART

    ENKEL START. Takket være STIHL ErgoStart sparer du krefter ved start av dine maskiner. Et rolig og jevnt trekk i startsnoren er nok. Den nødvendige hastigheten på startsnoren er betydelig redusert, og motoren starter raskt og pålitelig også med et langsomt drag. En ekstra fjær mellom veivakselen og startsnorhjulet gjør dette lettere.

  • KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN Zoom
    KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN

    FOR ENKEL OG SIKKER ETTERSTRAMMING. Kjedestrammingen på siden gir en beskyttet, enkel og rask stramming og utskiftning av kjedet. Strammeskruen betjenes sideveis gjennom kjededrevsdekselet.

  • KOMPENSATOR Zoom
    KOMPENSATOR

    MINDRE VEDLIKEHOLD. Et reguleringssystem i forgasseren, kompensatoren, sørger for at motorytelse, avgasskvalitet og drivstofforbruk holdes tilnærmet konstant over et lengre tidsrom, til tross for økende tilsmussing av luftfilteret. Rengjør derfor ikke luftfilteret før du merker at ytelsen reduseres. På den måten kan du arbeide uten vedlikehold i lang tid.

  • MANUELL DRIVSTOFFPUMPE Zoom
    MANUELL DRIVSTOFFPUMPE

    GIR FÆRRE STARTSLAG. Den manuelle drivstoffpumpen reduserer antall startslag og fremskynder dermed startprosessen. Dette er spesielt nyttig etter lengre driftspauser. Betjen pumpen flere ganger før oppstart. På denne måten sikrer du at det er nok bensin i forgasseren ved oppstart.

  • Servicevennlig luftfiltersystem Zoom
    Servicevennlig luftfiltersystem

    Med det verktøyløse luftfilterlokket kommer du til luftfilteret og kan rengjøre kjapt og enkelt med ett håndgrep.

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

  • VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK Zoom
    VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK

    RASK OG ENKEL BETJENING. Takket være det verktøyfrie tanklokket kan du åpne og lukke olje- og drivstofftanken med bare noen få håndgrep takket være bajonettlås.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

MS 151 C-E

Tilbehør

    • Kjedebeskytter, opptil 35 cm sverdlengde Zoom
      Kjedebeskytter, opptil 35 cm sverdlengde

      Robust kjedebeskytter for sikker transport og oppbevaring av din motorsag. Beskytter både kjedet og brukeren. Passer til sverdfestet 3005, opptil 35 cm.

    Inneholder

    • Kjedebeskytter, opptil 25 cm sverdlengde Zoom
      Kjedebeskytter, opptil 25 cm sverdlengde

      Robust kjedebeskytter for sikker transport av motorsagen. Beskytter kjedet og deg som bruker. Passer til sverdfestet 3005 Mini, opptil 25 cm.

    Inneholder

    • Kombinøkkel Zoom
      Kombinøkkel

      Praktisk verktøy til alle STIHL motorsager (ikke MS 171, MS 181, MS 211, MS 192). For etterstramming av kjedet og for å bytte sverd, kjede og tennplugg.

    Inneholder

    • 1/4 Zoom
      1/4" P Picco Micro 3 (PM3), 1,1 mm

      1/4"P sagkjede Picco Micro 3 (PM3), eksklusivt fra STIHL. Et lavt-vibrerende sagkjede med lav kastrisiko som er spesielt utviklet for lette og kompakte motorsager. Sagkjedet utmerker seg med en svært flat og smal konstruksjon sammen med liten kjededeling.

    Tekniske data Verdi
    Drivlenketykkelse 1,1mm/.043"
    Sagkjededeling 6,35mm/1/4"P
    Skjærelengde 1(*) 10cm/4“,25cm/10",30cm/12",35cm/14"
    Drivlenker 28 Tg,56 Tg,64 Tg,65 Tg,72 Tg

    Inneholder

    • Rollomatic E Mini, 1/4 Zoom
      NyhetRollomatic E Mini, 1/4" P, 1,1 mm

      Spesielt smalt sverd. For sagkjeder med smale ledd, 3/8" Picco Micro Mini eller 1/4" Picco Micro 3. Markant vektreduksjon ved økt skjæreeffekt.

    Tekniske data Verdi
    Deling 6,35mm/1/4"P
    Sporbredde 1,1mm/.043"
    Sverdfeste 3.005
    Antall tenner 8
    Sverdlengde 25cm/10",30cm/12",35cm/14"

    Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 30.11.2023