Produktvalg Motorsager - skogbruk

MS 362 C-M med Light 04 sverd

Med Light 04 sverd i innovativ design

Generell info

Meget godt egnet til arbeid med middels tykke trær. Langtids-luftfiltersystem med HD2-filter gir en svært god filterytelse, M-Tronic sørger for kontinuerlig optimalisert motoreffekt og enkel start takket være en startposisjon samt stoppknappfunksjon. Mistesikre muttere på kjededrevsdekselet forenkler kjedeskiftet. Økonomisk 2-MIX-motor.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MS 362 C-M

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Sverdlengde cm 40
Sverdlengde, tommer in 16
Sylindervolum cm³ 59
Effekt kW/hk 3,5/4,8
Effekt Um 4,7
Vekt kg 1) 5,6
Vekt/effektforhold kg/kW 1,6
Vekt komplett kg 2) 6,6
Lydtrykknivå dB(A) 3) 106
Lydeffektnivå dB(A) 3) 117
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 4) 3,5
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 4) 3,5
Sagkjededeling 3/8 "
CO2 verdi g/kWh 711

1) Vekt med tom tank, uten sverd og sagkjede
2) Med full tank bensin og kjedeolje, inkl. sverd og kjede
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
4) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MS 362 C-M

Standard utstyr

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

  • HD2-Filter Zoom
    HD2-Filter

    Det nyutviklede HD2-filteret i polyetylen har opptil 70 % finere porer enn flis- og polyamidfilteret, og fjerner selv de fineste støvpartikler. Filteret er dessuten både olje-og vannavvisende noe som gjør det meget enkelt å rengjøre. Det runde PET-filteret med hurtigkobling monteres og demonteres raskt og enkelt helt uten verktøy.

  • MANUELL DEKOMPRESJON Zoom
    MANUELL DEKOMPRESJON

    KRAFTSPARENDE START. Dekompresjonsventilen gjør det enklere å starte maskinen. Ved oppstart kan en del av den komprimerte blandingen slippes ut av sylinderen ved å åpne ventilen. Det skåner startsystemet og du trenger å bruke mindre kraft på startsnoren.

  • KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN Zoom
    KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN

    FOR ENKEL OG SIKKER ETTERSTRAMMING. Kjedestrammingen på siden gir en beskyttet, enkel og rask stramming og utskiftning av kjedet. Strammeskruen betjenes sideveis gjennom kjededrevsdekselet.

  • Justerbar oljepumpe Zoom
    Justerbar oljepumpe

    Gjør det mulig å finjustere oljetilførselen helt etter eget behov. På E-merket står motorsagen i økonomistilling og oljeforbruket kan da reduseres med opptil 50 %. Ved bruk av langt sverd og veldig tørt trevirke kan oljemengden justeres opp manuelt.

  • LANGVARIG LUFTFILTERSYSTEM FOR MOTORSAGER Zoom
    LANGVARIG LUFTFILTERSYSTEM FOR MOTORSAGER

    LENGRE FILTERLEVETID. Ved hjelp av forutskillingen fjernes grove, større partikler fra luftstrømmen før de når det egentlige filteret. HD2-filteret holder selv fint støv unna drivverket og sørger dermed for lang levetid for motoren, lange rengjøringsintervaller og enkel pleie av din motorsag. Kun ved utstyr med forutskilling og HD2-filter snakker vi om et langtids-luftfiltersystem for motorsager. Med dette systemet drar du nytte av betydelig lengre filterlevetid sammenlignet med tradisjonelle luftfiltersystemer.

  • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

    FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

  • KOMPENSATOR Zoom
    KOMPENSATOR

    MINDRE VEDLIKEHOLD. Et reguleringssystem i forgasseren, kompensatoren, sørger for at motorytelse, avgasskvalitet og drivstofforbruk holdes tilnærmet konstant over et lengre tidsrom, til tross for økende tilsmussing av luftfilteret. Rengjør derfor ikke luftfilteret før du merker at ytelsen reduseres. På den måten kan du arbeide uten vedlikehold i lang tid.

  • Integrert låsemutter Zoom
    Integrert låsemutter

    Når du bytter skjæreutstyr sitter låsemutteren alltid igjen og det er derfor ingen risiko for at du skal miste den.

  • 4-ports spyleteknikk Zoom
    4-ports spyleteknikk

    Denne teknikken reduserer ytterligere utslippet av skadelige stoffer. Via fire overføringskanaler ledes drivstoff-/luftblandingen inn i sylinderens brennkammer, der den virvles rundt kraftig før tenningen. Resultatet blir bedre utnyttelse av drivstoffet, og mindre andel uforbrent blanding i avgassene.

  • Vinter/sommerdrift Zoom
    Vinter/sommerdrift

    STIHL motorsager med forgasservarme kan man stole på også på vinteren. Innstilt på vinterdrift omgis forgasseren av forvarmet luft. På den måten hindres ising i forgasseren. Et enkelt håndgrep holder for å stille om mellom sommer- eller vinterdrift.

  • KOMBIHÅNDTAK MED STOPPFUNKSJON Zoom
    KOMBIHÅNDTAK MED STOPPFUNKSJON

    FORENKLER BETJENINGEN. Det er bare nødvendig med én startposisjon på kombibryteren. Etter utkobling går betjeningshendelen automatisk tilbake til driftsstilling takket være stoppfunksjonen. Den varme maskinen kan da umiddelbart startes på nytt.

  • STIHL M-TRONIC Zoom
    STIHL M-TRONIC

    PÅLITELIG ARBEID MED BESTE YTELSE. Med STIHL M-Tronic får du den beste ytelsen fra din maskin helt fra start. Den helelektroniske motorstyringen regulerer tenningstidspunktet og drivstoffdoseringen i alle arbeidssituasjoner, og tar hensyn til ytre forhold som temperatur, høyde over havet og drivstoffkvalitet.

  • VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK Zoom
    VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK

    RASK OG ENKEL BETJENING. Takket være det verktøyfrie tanklokket kan du åpne og lukke olje- og drivstofftanken med bare noen få håndgrep takket være bajonettlås.

  • STIHL EMATIC-SYSTEM Zoom
    STIHL EMATIC-SYSTEM

    REDUSERER OLJEFORBRUKET. STIHL Ematic-systemet består av STIHL Ematic- eller Ematic S-sverd, STIHL Oilomatic-sagkjede og mengderegulerbar oljepumpe. Den sørger for at kjedeoljen kommer dit hvor den skal brukes til smøring. På den måten kan du redusere oljeforbruket med opptil 50%. Hvis du ofte arbeider under støvete forhold eller bruker lange sverd, kan du øke oljemengden raskt og enkelt med det nye oljepumpesystemet.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 08.12.2023