Produktvalg Tilbehør

Service Kit 16 til MS 661

Lengre levetid med regelmessig vedlikehold

Generell info

p>Med Service Kit 16 til STIHL bensinmotorsag kan du selv ta hånd om det grunnleggende vedlikeholdet av din motorsag. Med regelmessig vedlikehold som bytte av bensin- og luftfilter samt tennplugg, øker du levetiden på din maskin. Du beskytter ulike deler i maskinen fra smuss og skader og motorsagens motor kan arbeide med optimal effekt og høy pålitelighet.

I STIHL Service Kit 16 til MS 661 inneholder:

  • Luftfilter
  • Tennplugg
  • Bensinfilter

STIHL fleecefilter opprettholder en høy og god effektivitet selv under varierende forhold . Større smusspartikler er allerede fanget på overflaten, mens de finere partiklene sitter fast inne i filteret. Motorsagmotoren er effektivt beskyttet mot støv og smuss. Kraften opprettholdes, akkurat som et lavt drivstofforbruk og motorsagen din er fortsatt like enkel å starte.

For å opprettholde høy effekt anbefaler vi også at du skifter tennplugger regelmessig . Det er viktig for en ren forbrenning i motoren. Drivstoffilteret holder skittpartikler borte fra drivstoffet , før de ellers kunne ha havnet i motoren, noe som øker maskinens levetid. Derfor er det også lurt å bytte drivstoffilter regelmessig.

For enkelt å skifte ut luftfilter og tennplugg, bruk den praktiske kombinøkkelen som fulgte med motorsagen din da du kjøpte den. Servicekittets emballasje inneholder en pappkrok integrert som du kan fiske opp drivstoffilteret med. Du trenger ikke noen ekstra verktøy. Du kan også finne en QR-kode på pakken som fører til en enkel instruksjonsvideo.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør