Produktvalg Bensindrevet plenlufter

RL 540

Effektiv helsekur for gressplenen

Generell info

RL 540

Plenlufter utstyrt med en sterk Kohler Courage XT-6,75 OHV bensinmotor fjerner effektivt mose, sammenfiltret gress, gammelt klippemateriale/gressavfall og ugress. Jordsmonnet får dermed mer luft, og tilførselen av vann og næring til gressrøttene blir bedre. Arbeidsdybden stilles inn nøyaktig med et praktisk dreiehåndtak på styret, uten at du trenger å bøye deg. Maskinen har dobbelt kulelagrede hjul for enkel manøvrering. Knivtilkoblingen utføres enkelt med den store betjeningsspaken på styret. Styret kan felles sammen, slik at plenlufteren ikke krever mye plass ved lagring og transport. Oppsamler kan fås som tilbehør.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RL 540

Tekniske data

Arbeidsbredde cm 38
Arbeidslydnivå målt LpA [dB(A)] dB(A) 81
Arbeidsturtall 1/min 2.800
Kapasitet cm³ 149
Lydeffektnivå garantert LWA dB(A) 94
Maks. arbeidsdybde mm 25
Motortype Serie XT675 OHV SC
målt lydstyrkenivå LWA [dB (A)] dB(A) 92
Nominell effekt ved arbeidsturtall 1/min 2,2 kW / 3,0 hk
Plenareal m² opptil 2.000
Toleranse KpA [dB(A)] dB(A) 2
Usikkerhetsfaktor KWA [dB(A)] dB(A) 1,6
Vekt kg 33
Vibrasjonsverdi ahw m/s² 4,12
Vibrationer toleranse K m/s² 2,06

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RL 540

Standard utstyr

 • Integrert strekkavlastning for strømkabel Zoom
  Integrert strekkavlastning for strømkabel

  Den integrerte strekkavlastningen gjør at skjøteledningen, som er plassert i kontakten på maskinen, ikke faller ut under arbeid.

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • Plenluftingsenhet Zoom
  Plenluftingsenhet

  Knivene som sitter fast på akslingen, sikrer at plenen luftes effektivt. De skarpe, robuste bladene sørger for et effektivt arbeidsresultat hver gang.

 • Polymerchassis Zoom
  Polymerchassis

  Polymerchassis på STIHLplenluftere er laget av høykvalitetspolymer som tåler slag, varme og er UV-bestandig. Meget holdbar, ruster ikke!

 • Sammenleggbart styre Zoom
  Sammenleggbart styre

  Håndtaket felles enkelt ned ved å løsne to skruer og maskinen blir optimalt tilpasset for både oppbevaring og rengjøring. Ved rengjøring tippes maskinen bakover sik at den står på høykant.

 • Skjæredybdeinnstilling Zoom
  Skjæredybdeinnstilling

  Knivenes skjæredybde i bakken kan enkelt justeres i seks trinn, ved hjelp av det ergonomiske dreiehåndtaket på styret.

 • SmartChoke teknologi Zoom
  SmartChoke teknologi

  Den automatiske choken sørger for at gasspjeldet automatisk stilles inn riktig, slik at motoren starter pålitelig uansett temperatur. Plenlufteren startes enkelt ved å dra i startsnoren - uten at du må bruke mye krefter.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

RL 540

Tilbehør

  • APO 030 - oljesuger Zoom
   APO 030 - oljesuger

   Oljesuger til alle bensindrevne modeller.

  Inneholder

  • AFK 050 - oppsamler til RLE 540 og RL 540 Zoom
   AFK 050 - oppsamler til RLE 540 og RL 540

   Praktisk og effektiv oppsamler som samler opp dødt gress, mose og jord mens du jobber. Oppsamleren rommer 50 liter og passer til modellene RLE 540 og RL 540.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

STIHL RL 540.0 (BG, CS, DA, DE, EL, EN, ES, ET, FI, FR, HR, HU, IT, KK, LT, LV, NL, NO, PL, PT, RO, RU, SK, SL, SR, SV, UK) Last ned PDF, 27,3 MB

Merk:

 • STIHL jobber kontinuerlig med videreutvikling av alle produkter og tilpasser derfor også manualene til den nyeste versjonen. Hvis du har en eldre versjon av produktet, kan det være forskjellig fra den versjonen som er beskrevet i manualen.
 • En manual kan inneholde flere språk. Språkene som inngår i dokumentet er markert i parentes, f.eks (N) = norsk