Produktvalg Plenluftere

RLE 240

Stillegående og effektiv elektrisk plenlufter

Generell info

Plenlufteren RLE 240 er en 2-i-1 maskin som både lufter gressplenen og fjerner mose like effektivt som den er lett, kompakt og enkel å anvende. Mosefjernerenheten er utstyrt med fjærer som fjerner mose og dødt gress uten å skjære i gressrøttene. Vertikalskjærerenheten har skarpe, robuste kniver som sikrer at plenen luftes effektivt og sørger for at vann og næringsstoffer lettere trenger ned til røttene. Mosefjerneenheten, i likhet med knivene, monteres eller demonteres raskt og enkelt. Med en arbeidsbredde på 34 cm oppnår man med RLE 240 en god balanse mellom høy ytelse og enkel håndtering. Plenlufterens hus er produsert i polymer, noe som gjør den svært robust, samtidig som den er svært lett. Med oppsamleren som følger med, kan du enkelt samle opp mose og dødt gress samtidig som du arbeider.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RLE 240

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Arbeidsbredde cm 34
Arbeidsdybde mm 15
Nominell effekt W 1.500
Nominell hastighet med verktøy r/min 4.100
Garantert lydeffektnivå LWAd dB(A) 95
Lydtrykknivå målt LpA dB(A) 79
Toleranse lydtrykknivå KpA dB(A) 3
Vibrasjoner håndterer ahw m/s² 5,2
Vibrasjonstoleranse K m/s² 2,08

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RLE 240

Standard utstyr

  • BÆREHÅNDTAK Zoom
    BÆREHÅNDTAK

    ENKEL TRANSPORT. Det praktiske bærehåndtaket over tyngdepunktet gjør at du kan bære din enhet ekstra enkelt og uten vippebevegelse.

  • KABELSTREKKAVLASTNING Zoom
    KABELSTREKKAVLASTNING

    FORHINDRER UTILSIKTET UTKOBLING. Kabelstrekkavlastningen fester skjøteledningen sikkert til apparatet. Dette hindrer at det elektriske apparatet utilsiktet blir koblet fra strømforsyningen.

  • LAVFRIKSJONSHJUL Zoom
    LAVFRIKSJONSHJUL

    FORBEDRER STYRINGEN. De robuste og slitesterke lavfriksjonshjulene gjør det enkelt å holde kursen ved gressklipping. Lavfriksjonshjulene er enkle å manøvrere takket være den spesielle profilen, og muliggjør dermed grundig og komfortabelt plenvedlikehold.

  • Mosefjernerenhet Zoom
    Mosefjernerenhet

    Mosefjernerenheten er utstyrt med fjærkroker som fjerner mose og sammenfiltret gress uten å skjære i gressroten (gressrotsonen). I likhet med knivene kan mosefjernerenheten raskt monteres eller demonteres med vanlig verktøy.

  • Plenluftingsenhet Zoom
    Plenluftingsenhet

    Knivene som sitter fast på akslingen, sikrer at plenen luftes effektivt. De skarpe, robuste bladene sørger for et effektivt arbeidsresultat hver gang.

  • POLYMERHUS Zoom
    POLYMERHUS

    MOTSTANDSDYKTIG OG LETT. Det ekstra motstandsdyktige og robuste polymerhuset er bensinbestandig og beskytter motorblokken mot UV-stråling. Plasten av høy kvalitet er dessuten usedvanlig lett.

  • SAMMENLEGGBART HÅNDTAK Zoom
    SAMMENLEGGBART HÅNDTAK

    PLASSBESPARENDE OPPBEVARING. Med den hengslede bommen kan du raskt og enkelt slå sammen enheten. Dermed kan du enkelt transportere gressklipperen eller plenlufteren og lagre den på en plassbesparende måte.

  • INNSTILLING AV ARBEIDSDYBDE Zoom
    INNSTILLING AV ARBEIDSDYBDE

    LUFTING AV GRESSPLENEN ETTER BEHOV. Innstilling av arbeidsdybden til vertikalskjæreren sikrer en jevn bearbeiding av gresstråene i forhold til bakken. For dette kan knivenes arbeidsdybde tilpasses det aktuelle underlaget. Dette kan gjøres ved å senke eller heve vertikalskjæreren etter behov.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 19.07.2021