Produktvalg Service Kits

Service Kit 7

Service Kit 7 til bensinmotorsagene MS 170 og MS 180: Oppretthold optimal ytelse med regelmessig vedlikehold

Generell info

Med STIHL Service Kit 7 for bensindrevne motorsager MS 170 og MS 180 (ikke 2-MIX-motorer), kan du utføre enklere vedlikehold på motorsagen selv. Proaktivt, regelmessig vedlikehold, som å bytte luft- og drivstoffiltre og tennplugger, bidrar til å forlenge levetiden til din STIHL motorsag. Det bidrar til å beskytte ulike deler av maskinen mot skitt og skader og sikrer at motoren fungerer med optimal kraft og høy pålitelighet.

Im STIHL Service Kit 7 til MS 170 (ikke 2-MIX) (Serienummer 502696762; 806742307) og MS 180 (ikke 2-MIX) (Serienummer 507033949; 808412503) inneholder følgende komponenter for regelmessig vedlikehold:

  • Luftfilter i fleece
  • Tennplugg
  • Drivstoffilter

STIHL fleecefilter holder godt også under skiftende forhold. Større smusspartikler er allerede fanget på overflaten, mens de finere partiklene setter seg fast inne i filteret. Motoren er effektivt beskyttet mot støv og skitt. Effekten opprettholdes, akkurat som et lavt drivstofforbruk og din motorsag er fortsatt like enkel å starte. Sjekk også drivstoffilteret, slik at ingen smusspartikler kommer inn i motoren via drivstoffet. Regelmessig utskifting av disse komponentene beskytter motoren og bidrar til økt levetid. Vi anbefaler også å skifte tennplugger for å opprettholde en ren forbrenning i motoren og slik at du kan jobbe videre med optimal motorkraft. Du trenger ikke ekstra verktøy for å utføre det grunnleggende vedlikeholdet. For å skifte luftfilter og tennplugger er den enkleste måten å bruke kombinasjonsnøkkelen som fulgte med da du kjøpte maskinen. For å få tilgang til luftfilteret er det en pappkrok integrert i servicesettets emballasje. Du kan også finne en QR-kode på emballasjen som leder til en enkel instruksjonsvideo.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør