Produktvalg Smarte løsninger

STIHL Smart Connector

Digitaliser dine maskiner

Generell info

STIHL Smart Connector
Flere bilder

STIHL Smart Connector, en digital sensor, fungerer som grunnpilaren i STIHL sitt digitale system "STIHL connect" og "STIHL connect pro" . Montert på maskinen registrerer STIHL Smart Connector driftstimer og overfører dem via Bluetooth til din smarttelefon eller nettbrett så snart de er innen rekkevidde.

STIHL connected er et skybasert system som består av sensoren STIHL Smart Connector og software som STIHL App, STIHL Cloud og STIHL connect pro-portalen. Maskindata som overføres til STIHL App sendes via wifi eller mobilt nettverk til STIHL Cloud.

STIHL Cloud er det sentrale knutepunkt i STIHL connected. Maskindata som lagres i STIHL Cloud kan du som kunde og bruker se i STIHL Appen og i STIHL connect pro-portalen.

STIHL connected baner vei inn i den digitale verden med verdifulle tips og smarte funksjoner. STIHL connect sammen med STIHL App og STIHL connect pro-portal gir deg som bruker tilgang til nyttig bruksdata, historikk samt mulighet for å koble opp mot forhandler for å bestille service på maskinen. Den gir frem for alt den profesjonelle brukeren mulighet til en bedre oversikt over sin maskinpark, oversikt over kommende og gjennomførte arbeidsoppgaver samt service- og vedlikeholdsbehov for å unngå driftsstopp. En smart og effektiv løsning.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

STIHL Smart Connector

Tekniske data

Batteri 3V CR2.032
Batteritid år ca. 1
Oppkobling BLE 4,2
Rekkevidde m ca. 10
Størrelse (l x b x h) mm 53 x 42 x 14
Vekt g 20

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

STIHL Smart Connector

Standard utstyr

  • STIHL app Zoom
    STIHL app

    Maskindata som er overført til STIHL app lagres i STIHL Cloud via wifi eller mobilt nettverk. Med de nye funksjonene i STIHL app får du bedre kontroll på både maskinens driftstid samt vedlikehold- og servicebehov.

  • STIHL connect pro Zoom
    STIHL connect pro

    Med STIHL connect pro kan du på enkelt og effektivt koordiner din maskinpark. Du vil til enhver tid ha en oversikt over maskinens driftstid og serviceintervall.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør