Produktvalg Ryddesager - bensin

FS 561 C-EM

Ryddesag FS 561 C-EM: topp ytelse med lavt forbruk

Generell info

Den sterkeste ryddesagen i STIHL-serien på 2,8 kW. Ryddesag med forsterket 38 mm riggrør, STIHL 4-punkts antivibrasjonssystem, STIHL Easy2Start, kontroll med ett grep, tohåndsstyre, justering av verktøy uten håndtak, moderne og drivstoffeffektiv 2-MIX motor, STIHL M-Tronic, enkel startlogikk og stopp-knapp. Standard utstyrt med STIHL ryddesele ADVANCE X-TREEm og 250 mm sagblad.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

FS 561 C-EM

Tekniske data

Tekniske data Verdi
CO² g/kWh 828
Sylindervolum cm³ 57,1
Effekt kW/hk 2,8/3,8
Effekt Um 3,8
Skjærediameter mm 560
Lyddemping dB(A) 1) 115
Lydeffektnivå med metallverktøy dB(A) 1) 115
Lydtrykknivå med metallverktøy dB(A) 1) 102
Lydtrykknivå med trimmerhode dB(A) 1) 101
Skjæreverktøy Sagblad MZ 250-26
Tankvolum l 0,99
Total lengde cm 2) 176
Vibrasjonsverdi høyre med metallverktøy m/s² 3) 3,3
Vibrasjonsverdi høyre med trimmerhode m/s² 3) 3,7
Vibrasjonsverdi venstre med metallverktøy m/s² 3) 3,3
Vibrasjonsverdi venstre med trimmerhode m/s² 3) 3,7
Vekt kg 4) 10,2

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) Uten skjæreverktøy
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
4) Vekt med tom tank, uten skjæreverktøy og vernedeksel

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

FS 561 C-EM

Standard utstyr

 • Høyeffektivt antivibrasjonssystem
  Høyeffektivt antivibrasjonssystem

  Optimert antivibrasjonssystem med spesialdesignede gummielementer som gir meget lave vibrasjoner.

 • Kompensator Zoom
  Kompensator

  Regulatoren i forgasseren sørger for at drivstoff/luftblandingen ikke blir for fet etter hvert som filteret blir mer tilsmusset. Forholdet drivstoff/luft holdes konstant over et lengre tidsrom selv om filteret skulle være kraftig tilsmusset. Først når mer enn 80 % av filteroverflaten er skitten, må filteret rengjøres.

 • Manuell bensinpumpe Zoom
  Manuell bensinpumpe

  Med den manuelle bensinpumpen pumpes drivstoff inn i forgasseren med noen få enkle tommeltrykk. Man trenger færre trekk i startsnoren for å starte maskinen ved lengre pauser.

 • Raskt arbeid Zoom
  Raskt arbeid

  Meiseltannet sagblad med ekstra stor diameter på 250 mm (kun 26 tenner) betyr at arbeidet går raskere og at du kan ta grovere kofferter. Passer kun på FS 561.

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  STIHL 2-MIX motor arbeider med en stempelstyrt spylingsmekanisme. Spylesjiktet er et drivstoffritt luftsjikte mellom den forbrente blandingen i brennkammeret og den nye blandingen i veivhuset. Det reduserer tapet av den uforbrente drivstoffblandingen ved gassutviklingen, og senker drivstofforbruket merkbart sammenlignet med konvensjonelle STIHL 2-takts motorer uten 2 MIX-teknologi.

 • Easy2Start (E) Zoom
  Easy2Start (E)

  Utrolig lett start! Kun ett lett, jevnt drag holder. Kraften lagres i en fjær og frigjøres i startsøyeblikket.

 • STIHL M-Tronic Zoom
  STIHL M-Tronic

  Den helelektroniske motorstyringen med minnefunksjon regulerer tenningstidspunktet og drivstoffdoseringen og sørger alltid for, ved hjelp av kald-/varmstart-gjenkjenning, optimal motoreffekt, konstant maksimumsturtall og svært god akselerasjon. Bare en startposisjon på startspaken. Enkel start med få trekk i startsnora.

 • Styrehåndtak Zoom
  Styrehåndtak

  Brukes når du skal arbeide over lengre tid, f.eks rydding av større flater. Styret gjør det enkelt å føre maskinen med rolige og jevne bevegelser. Til maskiner med styre inngår det alltid en bæresele.

 • Verktøyløst justering av styret
  Verktøyløst justering av styret

  Det ergonomiske styret justeres enkelt, helt uten verktøy, i henhold til dine spesifikke behov.

 • Ryddesagsele ADVANCE X-TREEm Zoom
  Ryddesagsele ADVANCE X-TREEm

  Ryddesagsele med meget god ergonomi. Spesielt utviklet for lange arbeidsintervaller i skogen, med enten sagblad eller gressrydding. Utmerket bærekomfort og lengderegulerbar del på baksiden, samt trinnløs lastfordeling mellom hofte og skulder.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Skjæreverktøy

FS 561 C-EM

Skjæreverktøy

  • Krattkniv Zoom
   Krattkniv

   Trebladet, vendbar kniv i stål. For tynning og fjerning av seigt, sammenfiltret gress, kratt og tornebusker. Finnes i tre ulike størrelser.

  Inneholder

  • Gresskniv, 8 tenner Zoom
   Gresskniv, 8 tenner

   Gresskniv med 8 tenner. For rydding av kraftig, tørt eller seigt gress og ugress. Må bare brukes sammen med STIHL universalvernedeksel.

  Inneholder

  • Kompostkniv 320-2, til FS 560/561 C-EM Zoom
   Kompostkniv 320-2, til FS 560/561 C-EM

   Kompostkniv av stål, til rydding av seigt, sammenfiltret gress og kratt. Passer perfekt til nedskjæring av busker.

  Inneholder

  • Meiselstannet sagblad Zoom
   Meiselstannet sagblad

   Spesialverktøy av stål til middels sterke og sterkere ryddesager. Til saging og rydding av knudrete buskvekster og tynne trestammer.

  Inneholder

  • Hardmetall sagblad, til FS 360 C-EM – FS 561 C-EM Zoom
   Hardmetall sagblad, til FS 360 C-EM – FS 561 C-EM

   Meget kraftig spesialverktøy av hardmetall for middels sterke og sterke ryddesager. For saging i sandholdig jord og tørt miljø. Yttermål 225 mm/20 mm i hulldiameter. 36 tenner.

  Inneholder

  • Spisstannet sagblad Zoom
   Spisstannet sagblad

   Spesialverktøy av stål til middel sterke og sterkere ryddesager. Til vanskelig gjennomtrengelig buskas og tynne trestammer.

  Inneholder

  • Sagblad meiseltannet, High-Performance til FS 89/90, FS 131 - FS 561, FSA 130 Zoom
   Sagblad meiseltannet, High-Performance til FS 89/90, FS 131 - FS 561, FSA 130

   Meiseltannet spesial sagblad i stål som passer meget bra for middelssterke til sterkere gresstrimmere og ryddesager. Meget effektivt sagblad for varierende ryddearbeider. Til vanskelig gjennomtrengelig buskas og tynne trestammer. Med 20 % høyere skjæreeffekt perfekt for profesjonelle ryddingsarbeider. Leveres ferdig vigget. ADVARSEL: Bruk av dårlig filede eller skadede sagblader kan medføre alvorlig personskade. Unngå bruk på virke hardere enn treverk. Dette kan skade sagbladet og forårsake kast i maskinen. Unngå å jobbe for nære gjerder, bygninger eller andre hindringer. Hold en sikkerhetsavstand på minimum 15 meter fra andre mennesker ved bruk av ryddesag/trimmer. Bruk kun sagblad dersom trimmeren/ryddesagen er utstyrt med beskyttelsesdeksel. Bruk ansikts- og hørselvern. Følg sikkerhetsanvisningene i bruksanvisningen for maskinen. Enkelte trimmere/ryddesager er ikke egnet for bruk med sagblad.

  Inneholder

  • AutoCut 56-2 (2-tråder) til FS 560/561 Zoom
   AutoCut 56-2 (2-tråder) til FS 560/561

   Trimmerhode med to tråder, til klippe- og rensearbeider. Trimmertråden blir automatisk etterjustert ved å tappe trådhodet i bakken når maskinen har fullt turtall. Passer til STIHL FS 560/561.

  Inneholder

  • DuroCut 40-4 Zoom
   DuroCut 40-4

   Trimmerhode med 4 tråder til jobbing på små flater og opprydningsarbeider. Enkelt å sette inn nye tråder. Kompatibel med trimmertråder i forskjellige størrelser og former.

  Inneholder

  • Trimmerhode DuroCut 40-4, til FS 360-FS 560 C-EM (ikke K-modeller)

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 20.11.2023