Produktvalg Ryddesager - bensin

FS 411 C-EM

Bensindrevet ryddesag FS 411 C-EM: Effektiv og komfortabel for rydding av større flater

Generell info

Den sterke og robuste bensindrevne ryddesagen STIHL FS 411 C-EM har en ekstra stor arbeidsdiameter på 520 mm for svært effektivt arbeid. STIHL 2-MIX-motor med høy effekt og lavt drivstofforbruk, gir nok kraft for krevende, store områder med gress og kratt .
Med STIHL antivibrasjonssystem reduseres vibrasjonene til et minimum. Dette i kombinasjon med det ergonomiske tohåndsstyret bidrar til en naturlig bevegelse som skåner muskler og ledd. STIHL FS 411 C-EM er utstyrt med STIHL Easy2Start for enkel start. For optimal motoreffekt ved konstant maksimal hastighet er maskinen utstyrt med STIHL M-Tronic 3.0 .
ettspakskontrollen gjør at alle maskinen enkelt kan kontrolleres med én hånd. Stoppknapp sørger for at maskinen alltid er klar til å starte selv etter en kort pause i arbeidet. Gjennom en diagnosekontakt kan din STIHL-fagforhandler få informasjon om maskinversjon, driftstid og reparasjons- og vedlikeholdsinstruksjoner for din STIHL FS 411 C-EM.
Den bensindrevne ryddesagen STIHL FS 411 C-EM leveres fullt utstyrt med tre ulike skjæreverktøy; trimmerhode AutoCut 46-2, krattkniv og sagblad, slik at du enkelt kan tilpasse ryddesagen til oppgaven. Det store vernedekselet gir meget god beskyttelse mot sprutende gressklipp og små steiner. I tillegg er STIHL universalsele ADVANCE PLUS inkludert for ergonomisk arbeid.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

FS 411 C-EM

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Sylindervolum cm³ 41,6
Effekt kW/hk 2/2,7
Effekt Um 2,7
Vekt kg 1) 8,7
Lydtrykknivå med trimmerhode dB(A) 2) 100
Lydtrykknivå med metallverktøy dB(A) 2) 99
Vibrasjonsverdi venstre med trimmerhode m/s² 3) 1,9
Vibrasjonsverdi høyre med trimmerhode m/s² 3) 2,3
Vibrasjonsverdi venstre med metallverktøy m/s² 3) 2,6
Vibrasjonsverdi høyre med metallverktøy m/s² 3) 2,4
Total lengde cm 4) 179
Skjærediameter mm 520
Skjæreverktøy sagblad 225-20 / trimmerhode AutoCut 46-2 / krattkniv 300-3
Tankvolum l 0,75
CO² g/kWh 840

1) Vekt med tom tank, uten skjæreverktøy og vernedeksel
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
4) Uten skjæreverktøy

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

FS 411 C-EM

Standard utstyr

  • STIHL M-TRONIC Zoom
    STIHL M-TRONIC

    PÅLITELIG ARBEID MED BESTE YTELSE. Med STIHL M-Tronic får du den beste ytelsen fra din maskin helt fra start. Den helelektroniske motorstyringen regulerer tenningstidspunktet og drivstoffdoseringen i alle arbeidssituasjoner, og tar hensyn til ytre forhold som temperatur, høyde over havet og drivstoffkvalitet.

  • Styrehåndtak Zoom
    Styrehåndtak

    Brukes når du skal arbeide over lengre tid, f.eks rydding av større flater. Styret gjør det enkelt å føre maskinen med rolige og jevne bevegelser. Til maskiner med styre inngår det alltid en bæresele.

  • STOPPKNAPP Zoom
    STOPPKNAPP

    RASK GJENOPPTAKELSE AV ARBEID. Med stoppknappen kan du for eksempel slå av apparatet raskt og enkelt for en kort pause. Siden knappen spretter tilbake til sin opprinnelige posisjon etter at den er trukket, er motoren klar til start igjen med en gang. Dette gir økt komfort etter pauser i arbeidet og øker din arbeidseffektivitet.

  • Sommer/vinter bruk Zoom
    Sommer/vinter bruk

    Ombygging fra sommer til vinterbruk er raskt og enkelt. Ising i luftfilter og forgasser fjernes ved vinterinnstilling.

  • Stor drivstofftank Zoom
    Stor drivstofftank

    Stor transparent drivstofftank på 0.75 l gir lange arbeidsintervaller og drivstoffmengden kan enkelt sjekkes. Stor og lett tilgjengelig påfyllingsåpning.

  • LUFTFILTER MED LANG BRUKSTID Zoom
    LUFTFILTER MED LANG BRUKSTID

    SØRGER FOR LANGE SKIFTEINTERVALLER. Takket være den lange levetiden trenger du sjelden å skifte det lett tilgjengelige filteret. Dette sparer ressurser og reduserer vedlikeholdsbehovet.

  • STIHL ERGOSTART Zoom
    STIHL ERGOSTART

    ENKEL START. Takket være STIHL ErgoStart sparer du krefter ved start av dine maskiner. Et rolig og jevnt trekk i startsnoren er nok. Den nødvendige hastigheten på startsnoren er betydelig redusert, og motoren starter raskt og pålitelig også med et langsomt drag. En ekstra fjær mellom veivakselen og startsnorhjulet gjør dette lettere.

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

  • ENHÅNDS MULTIFUNKSJONSHÅNDTAK Zoom
    ENHÅNDS MULTIFUNKSJONSHÅNDTAK

    KOMFORTABEL BETJENING. Takket være en-hånds multifunksjonshåndtaket styrer du maskinen enkelt og pålitelig med én hånd. Siden alle relevante betjeningselementer er integrert, er håndtaket egnet for både høyre- og venstrehendte.

  • VERKTØYLØS HÅNDTAKSINNSTILLING Zoom
    VERKTØYLØS HÅNDTAKSINNSTILLING

    INDIVIDUELL TILPASNING AV KLIPPEHÅNDTAK. På den sentrale klemanordningen kan du stille inn det ergonomiske tohåndshåndtaket (klippehåndtaket) individuelt. Takket være den verktøyfrie håndtaksjusteringen trenger du ingen hjelpemidler. Styret kan dreies 90 grader for transport og plassbesparende oppbevaring.

  • KOMPENSATOR Zoom
    KOMPENSATOR

    MINDRE VEDLIKEHOLD. Et reguleringssystem i forgasseren, kompensatoren, sørger for at motorytelse, avgasskvalitet og drivstofforbruk holdes tilnærmet konstant over et lengre tidsrom, til tross for økende tilsmussing av luftfilteret. Rengjør derfor ikke luftfilteret før du merker at ytelsen reduseres. På den måten kan du arbeide uten vedlikehold i lang tid.

  • MANUELL DRIVSTOFFPUMPE Zoom
    MANUELL DRIVSTOFFPUMPE

    GIR FÆRRE STARTSLAG. Den manuelle drivstoffpumpen reduserer antall startslag og fremskynder dermed startprosessen. Dette er spesielt nyttig etter lengre driftspauser. Betjen pumpen flere ganger før oppstart. På denne måten sikrer du at det er nok bensin i forgasseren ved oppstart.

  • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

    FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 27.01.2023