Produktvalg Skjæreverktøy

AutoCut 27-2 (2-tråd) til FS 55 - FS 240, FR 131 T og FSA 130 - FSA 135

AutoCut 27-2 (2-tråd): Lett og robust trimmerhode for effektivt arbeid

Generell info

STIHL AutoCut 27-2 trimmerhode er perfekt både for å trimme hele gressarealer, og for å gjøre finpussen på områder der robotgressklipperen eller gressklipperen ikke kommer til. Spesielt ved bruk av STIHL batteritrimmere vil du oppleve at trimmerhodets lave vekt og gode balanse gir en behagelig arbeidsøkt. Det praktiske og halvautomatiske trimmerhodet med to tråder er enkelt å jobbe med og fylle på. Gjennom å slå det lett mot bakken under bruk mater du ut mer tråd. Trimmerhodet kann åpnes, fylles på og lukkes med hansker på.

Som standard er STIHL AutoCut 27-2 utstyrt med runde og stillegående trimmertråder med 2,4 mm diameter. Med et stort utvalg trimmertråder er du utrustet for ulike typer arbeid. Til trimmerhodet kommer det som tilbehør også en spole med metallbeskyttelse, som er godt egnet for arbeid langs steinkanter eller asfalt. Sammenlignet med STIHL standardspoler har denne dobbelt så lang levetid.

Følgende STIHL trimmere og ryddesager kan benyttes med trimmerhodet STIHL AutoCut 27-2 (artikkelnummer: 4002 820 2302): STIHL FS 55, FS 89, FS 131, FS 240 C-E, FR 131 T, FSA 130, FSA 135 / R, KM 131 R og KMA 135 R.

OBS! Trimmerhodet får kun benyttes sammen med et spesialvernedeksel eller STIHL universaldeksel for trimmerhoder og metallverktøy.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

STIHL AutoCut 27-2 trimmerhode

Tilbehør

    • Trimmertråd rund og støysvak (på rull) Zoom
      Trimmertråd rund og støysvak (på rull)

      Trimmertråd i slitesterkt og elastisk materiale. Stillegående med innfreste spor. Finnes i ulike tykkelser og lengder.

    Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 13.06.2022