Produktvalg Bæresele og tilbehør

Service Kit 41 til trimmere og ryddesager

Lengre levetid med regelmessig vedlikehold

Generell info

Arbeidet med STIHL bensindrevet trimmer eller ryddesag vil være så mye mer effektiv når man kan dra full nytte av den. For å opprettholde optimal kraft og høy pålitelighet på gresstrimmeren eller ryddesagen , anbefaler vi proaktivt og regelmessig grunnleggende vedlikehold på maskinen din. Med komponentene som er inkludert i Service Kit 41 er det enkelt å øke maskinens levetid.

STIHL Service Kit 41 for FS 240, FS 360, FS 410 og FS 460 inneholder:

  • Papirluftfilter
  • Tennplugg
  • Drivstoffilter

STIHL papirfilter opprettholder en høy og god effektivitet i lang tid og beskytter motoren effektivt . Det spesielle belegget på filteroverflaten beskytter også mot vannsprut. Et rent filter øker motorkraften, opprettholder lavt drivstofforbruk og STIHL gresstrimmeren eller ryddesagen er fortsatt like lett å starte.

For å opprettholde høy effekt anbefaler vi også at du skifter tennplugg regelmessig . Det er viktig for en ren forbrenning i motoren. Drivstoffilteret holder skittpartikler borte fra drivstoffet , før de ellers kunne ha havnet i motoren, noe som øker maskinens levetid. Derfor er det også lurt å bytte drivstoffilter regelmessig.

For enkelt å skifte ut luftfilter og tennplugg, bruk den praktiske kombinøkkelen som fulgte med maskinen da du kjøpte den. Emballasjen inneholder en pappkrok integrert som du kan fiske opp drivstoffilteret med. Du trenger ikke noen ekstra verktøy. Du kan også finne en QR-kode på pakken som fører til en enkel instruksjonsvideo.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør