Produktvalg Arbeids- og fritidsklær

Hekksaks vernebukse HS MULTI-PROTECT

Arbetsbyxa MultiProtect HS

Generell info

Ideell for arbeider med hekksakser. Produksert i 65 % polyester og 35 % bomull for høyest mulig brukskomfort. Strechmateriale sørger for optimal bevegelsesfrihet. Vanntett rundt knær og sømmer. Ytterstoff med utvasket utseende. Lange glidelåser for lufting bak på bena og nyrebeskyttelse. Bena kan tas av med glidelås til ned til 3/4-bukse. Farge torv. Størrelse XS-XXL.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

HS MULTI-PROTECT

Tilbehør

  • HS-benbeskyttelse 2-i-1 Zoom
   HS-benbeskyttelse 2-i-1

   Patentert benbeskyttere til hekksaksbuksen HS-MULIT-PROTECT. Lengde 65 cm. Beskytter svært effektivt mot kutt- og klemskader fra hekksakser.

  Inneholder

  • HS-benbeskyttelse 2-i-1 til HS-MULTI-PROTECT hekksaksbukse

  • Seler til ryddesagbukse Zoom
   Seler til ryddesagbukse

   Elastiske bukseseler med borrelås hindrer trykkpunkt fra bærebeltet. Passer til alle størrelser. Farge oransje. Lengde 110 cm. Bredde 5 cm.

  Inneholder

  • Knebeskyttere Zoom
   Knebeskyttere

   Knebeskyttere som kan settes inn i integrerte lommer i alle standard arbeidsbukser fra STIHL. Godkjent i henhold til DIN EN 14404. Farge svart.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 05.07.2018
manual icon International 11.01.2022