Produktvalg Hode- og ansiktsvern

NyhetHjelmsett ADVANCE X-CLIMB

Hjelmsett ADVANCE X-CLIMB

Generell info

Komplett hjelmsett i nytt moderne design og med meget bra passform. Hjelmen er svært fleksibel og kan både til arbeid på bakkeplan som felling, kvisting og lignende og til trepleie og klatrearbeid. Hjelmen sitter godt på hodet og har meget bra ventilasjon. 4-punkts hakereim med magnetfeste og praktisk rattjustering. Godt synlige refleksstriper bidrar til bedre synlighet. Hjelmen er produsert i UV-bestandig ABS, har nylonvisir med lang holdbarhet og hørselvern med god demping, SNR 28. Oppfyller EN 397 og EN 12492.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

ADVANCE X-CLIMB

Standard utstyr

 • Nettvisir Zoom
  Nettvisir

  Samtlige av våre hjelm- og ryddesett er utrustet med et nettvisir. Nettvisiret har bra gjennomsikt kombinert med bra beskyttelse og har takket være sin fleksibilitet lang levetid.HUSK at et visir ikke kan erstatte bruk av vernebriller.

 • Hjelmventilasjon Zoom
  Hjelmventilasjon

  De termografiske skissene viser fordelene med en hjelm som er utrustet med ventilasjonsslisser i hjelmkammeret (til høyre). Temperaturen synker med to til tre grader og luftfuktigheten med 50 %.

 • Hakreim med magnetfeste Zoom
  Hakreim med magnetfeste

  Hakreim med praktisk magnetfeste slik at hjelmen sitter sikkert også ved klatrearbeid.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
International 19.11.2020