Produktvalg Vernebukser for motorsag

Snekkerbukse med verneinnlegg og refleks

Med doble refleksbånd

Generell info

Med refleksstriper og signalfarge. Farge oransje. Vernebuksen er produsert i 85 % polyester og 15 % bomull, med lufting i lårområdet. Doble refleksbånd for økt sikkerhet, iht. EN 471. Beskyttelsesklasse 2 og EN 381. Verneklasse 1 (=20 m/s), design A. Størrelse 46-60.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

Fluoriserende snekkerbukse

Tekniske data

Tekniske data Value
Størrelser 44-64

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Fluoriserende snekkerbukse

Standard utstyr

 • Pusteegenskaper Zoom
  Pusteegenskaper

  Materialet med pusteegenskaper i STIHLs verneklær transporterer effektivt bort overflødig kroppsfuktighet og varme. Samtidig tilføres frisk luft som gir en behaglig og bra temperatur under arbeidet.

 • Refleksbånd Zoom
  Refleksbånd

  Flere brede refleksbånd og den kraftige signalfargen bidrar i høy grad til å øke arbeidssikkerheten spesielt ved arbeide langs veier.

 • Signalfarge Zoom
  Signalfarge

  Å se andre og selv synes er utrolig viktig når det gjelder å forebygge ulykker langs veien og i vekslende lysforhold som det er i skogen. Store områder med signalfarge er derfor en viktig komponent på verneklær fra STIHL.

 • Vann- og vindavvisende Zoom
  Vann- og vindavvisende

  Meget kraftig ytterstoff med en spesiell ytterbehandling som gjør at det er både vann- og vindavvisende.

 • Verneinnlegg Zoom
  Verneinnlegg

  STIHLs verneinnlegg baserer seg ikke på mange lag med stoff som kunne innskrenke brukerkomforten betraktelig, men på et smart funksjonsprinsipp: Det forholdsvis tynne verneinnlegget består av en mengde lange fibre. Hvis sagkjedet skjærer gjennom det ytterste stofflaget, blir hele bunter med fibre revet ut. De løse fibrene blokkerer kjedet fullstendig og fører dermed til at kjedet stopper. Dermed reduseres faren for skade betraktelig.

 • Verneklasse 1, design A Zoom
  Verneklasse 1, design A

  De rødmarkerte flatene viser hvor sagvernet finnes i vernebuksene. Sagvernet finnes på de deler som er mest utsatte ved arbeide med først og fremst motorsag, dvs. hele forsiden av benet. Verneklasse 1 innebærer at sagvernet klarer en kjedehastighet på maks. 20 m/s.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør