Produktvalg Hode- og ansiktsvern

Hjelmsett ADVANCE X-Vent

Komplett sett med meget bra lysgjennomslipp

Generell info

Innovativt hjelmsett med justerbare hørselvern og med enkel innstilling av hjelmens passform ved hjelp av rattjustering. Hjelmen har integrerte luftekanaler som gir bra ventilasjon og en kort skjerm som ikke hindrer sikten eller er i veien under arbeidet. Etset nettingvisir som slipper bra med lys igjennom. Reflekser plassert rundt på hjelmen gir høy synlighet. Elastiske fleecebekledde bånd i hjelminnredningen hindrer at smuss trenger inn. Hørselvern med bra lyddemping, i henhold til EN 352, EN 397 og EN 1731.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

ADVANCE X-Vent

Standard utstyr

  • Blendingsbeskyttelse Zoom
    Blendingsbeskyttelse

    Skjerm som fungerer som blendingsbeskyttelse ved sterkt lys og som beskytter mot snø og regn. Gjør arbeidet mer bekvemt og fjerner unødvendig irritasjon for øynene.

  • Etset visir Zoom
    Etset visir

    Visiret er uten tvil det visiret med best lysgjennomslipp. Robust nett med en spesiell struktur gjør det mindre forstyrrende for øyet. Rustfritt, etset materiale. Vi gjør oppmerksom på at et visir aldri helt kan erstatte beskyttelsesbriller.

  • HJELMVENTILASJON Zoom
    HJELMVENTILASJON

    OPTIMERT LUFTSIRKULASJON. Hjelmventilasjonen sørger for et bedre og kjøligere inneklima i hjelmen, slik at du kan jobbe komfortabelt selv på varme dager. Ventilasjonsåpningene er fordelt over hele hjelmskallet og gir ekstra god luftsirkulasjon. Dette gjør at varme og fuktighet slipper bedre ut.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør