kr 435,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Kjededeling:9,32mm/3/8"
Drivleddtykkelse1,6mm/.063"
Skinnelengde40cm/16",45cm/18",50cm/20"
Antall kjøreforbindelser60 Tg,66 Tg,72 Tg

Motorsagkjede 3/8" Rapid Hexa (RH): Høy skjæreeffekt og rask sliping


Med STIHL 3/8" Rapid Hexa sagkjede får du en ekstremt høy skjæreeffekt takket være den innovative formen på skjæretennene og det smale sagsnittet. 
STIHL sin nye sagkjede er et godt valg til profesjonell bruk innen skog og landbruk sammen med STIHL motorsag for å felle, kappe og kviste enda mer effektivt. Fordelen med kjedet er spesielt merkbart når du når du skjærer over fibrene.


STIHL Hexa systemet er patentert og eksklusivt for STIHL. Formen på skjæretennene og filen er optimalt tilpasset hverandre og muliggjør svært enkel og jevn ettersliping med tilnærmet perfekt resultat. Arbeidet går ikke bare raskere, men kjedet holder seg også skarpt lenger.
Også for deg som ikke sliper ofte, får du nærmest en ideell slipevinkel når du sliper kjedet. STIHL 3/8" Rapid Hexa sagkjede får da en svært lang levetid og maksimal ytelse. Rapid Hexa kjedet med helmeislet formede skjæretenner gir høy skærekvalitet og rene, pene og nøyaktige kutt. Hexa kjedet kan kun slipes med Hexa-filen.

Rapid HEXA

Service og tips