kr 5 490,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Nominell spenning36 V
Vekt3,4 kg
Lengde til koblingsmuffe96 cm
Batterilevetid med AP 200bis 28 min
Batterilevetid med AP 300 Sbis 45 min

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Robust batteridrevet KombiMotor med mange muligheter

Hvis du som profesjonell innen hagearbeid, landskapsarbeid eller som kommune har mange forskjellige oppgaver å utføre, men ønsker å jobbe så fleksibelt som mulig, da er STIHL KMA 135 R den ideelle løsningen. Denne batteridrevne KombiMaskinen kan brukes med nesten alle STIHL kombiverktøy. Du trenger bare å koble riktig verktøy til kombimaskinen etter behov. Den kraftige EC-motoren kan justeres kontinuerlig ved hjelp av kontrollhåndtaket. Du kan angi et av tre forhåndsinnstilte hastighetsnivåer som du kan bruke som en energisparemodus. Siden motoren til STIHL KMA 135 R er meget stillegående egner den seg til arbeid i støyfølsomme områder og kan brukes uten hørselvern. For å øke motorens levetid er den utstyrt med et luftfilter med metallgitter. Dette sikrer optimal kjøling og er enkel å rengjøre. For en høy grad av bevegelsesfrihet, selv på trange områder, er kombimotoren STIHL KMA 135 R utstyrt med rundhåndtak. KMA 135 R er klargjort for STIHL Smart Connector 2 A.

Alle batteridrevne maskiner STIHL AP-systemet er designet for profesjonelle brukere og til daglig bruk, selv under ugunstige værforhold, som regn.
KMA 135 R

Service og tips