kr 9 290,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Sikkerhetstips

Tekniske detaljer

Skinnelengde35-40 cm
Nominell spenning36 V
Vekt5,4 kg 1)
Systemvekt7,34 kg
Lydtrykknivå93 dB(A) 2)

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Kraftig ytelse til profesjonell bruk


STIHL MSA 300 er den første batteridrevne motorsagen som STIHL har utviklet for profesjonelt arbeid. Hele effekten på 3,0 kW oppnås med det meget sterke batteriet AP 500 S, spesielt utviklet for denne motorsagen og gir en imponerende kjedehastighet på 30 m/s. Sammen med .325'' RS PRO-sagkjede og sverdet Light 04 får du en svært høy skjæreeffekt og lav vekt. God ergonomi også ved lengre tids bruk takket være smal og hendig konstruksjon, svært god balanse og STIHL antivibrasjonssystem. Intuitiv drifts- og kontrollpanel med LED-visning, integrert kjøleluftfilter, integrerte muttere på kjedehuset og justerbar oljepumpe, leder.


For å gjøre vedlikehold og rengjøring av MSA 300 batterimotorsag så enkelt som mulig, er det veldig enkelt å få tilgang til filteret via serviceåpningen. Som første STHL motorsag har den en intuitiv drifts- og kontrollpanel med LED-visning, hvor du kan se status på motorsagen. Forberedelse for STIHL Smart Connector 2A i motorhuset.


I vår oversikt over batteridriftstider og ladetider kan du se hvor lenge du kan arbeide med din STIHL batterimaskin og hvor lang tid det tar å lade det brukte AP-batteriet. I oversikten ser du også hvilket AP-batteri som anbefales til din STIHL maskin.


Alle batterimaskiner i STIHL AP-systemet er utviklet for profesjonell bruk uavhengig av værforhold. Den batteridrevne motorsagen har også en velprøvd sprayvannbeskyttelse. STIHL MSA 300C-O har i tillegg til å gjennomgå grundige interne sprayvanntester, også blitt sertifisert i henhold til beskyttelsesklasse IPX4
Komfortabelt arbeid: STIHL MSA 300 C-O leveres som standard med oljesensor


Kraftig ytelse og tre ulike driftsmoduser sørger for optimalt arbeid ved ulike typer bruk som felling, kvisting og kapping. God ergonomi også ved lengre tids bruk takket være smal og hendig
konstruksjon, svart god balanse og STIHL antivibrasjonssystem. Leveres som
standard med oljesensor og LED-visning slik at brukeren får informasjon ved oljemangel.


MSA 300 C-O

Service og tips