kr 9 990,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Beholderinnhold17 dm³
Nominell spenning36 V
Lydtrykknivå66 dB(A) 1)
Lydeffektnivå77 dB(A) 1)
Min. vanngjennomstrømning1,5 l/min

Batteridrevet sprøyteaggregat: Komfortabel og praktisk for fruktdyrkere og profesjonelle brukere

Det kraftige STIHL SGA 85 batteridrevne sprøyteaggregatet er den første batteridrevne sprøyten i AP-serien, utviklet for profesjonelle brukere. Kraftig arbeidstrykk og den store gjennomsiktige beholderen på 17 liter med nivåindikator gjør den bærbare STIHL SGA 85 meget godt egnet til bruk med flytende plantevernmidler og gjødsel i hage- og landskapsarbeid og til dyrking av frukt, grønnsaker og frukt Mens du bærer trykksprøyten på 6,2 kg på ryggen, kan du enkelt justere arbeidstrykket fra 1 til 6 bar. Ergonomisk bæresystem med justerbar brystsele, høydejusterbart brystsele og ergonomisk midjebelte gjør SGA 85 komfortabel i bruk.
Det integrerte filteret forhindrer at smuss fra tanken kommer inn i spraylansen og kan enkelt rengjøres når du bytter dysen. Et hylster på hoftebeltet kan brukes for sikker oppbevaring av spraylansen mellom arbeidsøkter.

I vår STIHL Batteriguide kan du se hvor lenge det valgte AP -batteriet må lades.

Alle batteridrevne maskiner i STIHL  AP-system er designet for profesjonelle brukere og for daglig bruk, selv under ugunstige værforhold. Derfor har de en testet sprutbeskyttelse. Effektiviteten er bevist ved krevende interne tester. Sprutvannstesten er blant annet basert på IPX4 -standarden.
I vår STIHL & nbsp; Batteriguide   & nbsp; kan du se hvor lenge det valgte AP -batteriet må lades.

Alle batteridrevne maskiner i STIHL & nbsp; AP-system   & nbsp; er designet for profesjonelle brukere og for daglig bruk, selv under ugunstige værforhold. Derfor har de en testet sprutbeskyttelse. Effektiviteten er bevist ved krevende interne tester. Sprutvannstesten er blant annet basert på IPX4 -standarden.

SGA 85

Service og tips