kr 5 990,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Nominell spenning36 V
Vekt4,3 kg 1)
Lydtrykknivå80 dB(A) 2)
Lydeffektnivå92 dB(A) 2)
Totallengde184 cm

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Kraftig batteridrevet trimmer

Takket være den kraftige EC-motoren og det brede utvalget av STIHL skjæreverktøy gjør FSA 135 R ideell for krevende oppgaver på større grøntområder. Det ergonomiske kontrollhåndtaket regulere hastigheten kontinuerlig. For å jobbe så effektivt som mulig har du muligheten til å sette tre hastighetsnivåer der du arbeider energibesparende. Energisparemodus er indikert med en LED. Et luftfilter med metallgitter sørger for lang levetid da motoren avkjøles optimalt. I tillegg er luftfilteret enkelt å rengjøre. Takket være lave støyutslipp egner maskinen seg godt til arbeid i støyfølsomme områder.  Alle batteridrevne maskiner i STIHL AP-systemet er designet for profesjonelle brukere og til daglig bruk, selv under ugunstige værforhold. Trimmeren er klargjort for STIHL Smart Connector 2 A.
FSA 135

Service og tips