kr 2 285,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Nominell spenning36 V
Vekt3,1 kg 1)
Lydtrykknivå77 dB(A) 2)
Lydeffektnivå91 dB(A) 2)
Totallengde168 cm

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Effektiv og stillegående

Lett batteritrimmer FSA 60 R i moderne design, for pleie av plen og plenkanter. Den effektive og børsteløse EC-motoren sikrer at maskinene til enhver tid har den optimale og konstante arbeidsytelse. Den lave vekten, gode balansen og det ergonomiske betjeningshåndtaket med trinnløs justering av hastigheten muliggjør også lengre perioder med bruk. Avhengig av dine behov, kan du velge mellom tre forskjellige skjæreverktøy. FSA 60 R leveres med AutoCut C 6-2, med en klippediameter på 350 mm. Påfylling av trimmertråd gjøres enkelt ved å sette den inn i trimmerhodet utenfra for hånd. Trimmeren kan også brukes med STIHL DuroCut 5-2 eller PolyCut 6-2 med to plastkniver. Trimmerhodene byttes uten verktøy.

Avstandsbøylen hindrer skader når man klipper inntil planter, potter eller store steiner. Rundhåndtaket gjør at trimmeren ligger godt og trygt i hånden. Hvis du som hobbygartner eller hageeier ønsker å klippe små plener eller trimme plenkanter raskt og enkelt, så er batteritrimmeren FSA 60 R det riktige valget.
FSA 60 R

Service og tips