Ikke la noe stoppe deg.

Batterikraft fra STIHL

Spar penger med batteri Zoom

Batterikraft for alle typer oppgaver. Produsert av STIHL.

En batterimaskin har langt lavere driftskostnader enn en bensindreven maskin. Hos STIHL får du et stort antall maskiner som benytter det samme batteriet - som gjør at du sparer penger ved kjøp av flere maskiner!

 

Batteridrevne produkter for mindre hager

Også i små hager er det viktige oppgaver som må tas tak i for å holde den pen. STIHL har den riktige løsningen med sine batteridrevne produkter i AI-serien, med integrert batteri (18 V). Designet og teknologien gjør at maskinene er lette å starte, og komfortable å håndtere. De er stillegående, og du trenger ikke tenke på hørselvern. I AI-serien finner du HSA 45 hekksaks, FSA 45 gresstrimmer og BGA 45 blåser.

For mindre oppgaver har STIHL introdusert AS-systemet. Det inneholder HSA 26 hekk- og gresstrimmer som er perfekt for små prydbusker og gresskanter, samt GTA 26, en batteridrevet grensag. Begge maskinene bruker samme batteri og lader, og fås kjøpt enten som sett eller kun maskinen.

STIHL AK-system for mellomstore og større hager

Med AK-systemet er du godt rustet til å klare de krevende oppgavene i hagen din. De utbyttbare lithium-ion-batteriene AK (36 V) har høy effektivitet og god utholdenhet, selv ved jobbing på store flater. Alle AK-batteriene kan uten problemer kombineres med alle AL-ladestasjoner og alle maskinene i AK-systemet. Serien består av blåser, gressklippere, hekksaks, langskaftet hekksaks, motorsager, trimmere og plenlufter, som alle bruker det samme batteriet. Det sparer du både penger og miljøet på! Kjøper du et ekstra batteri kan du alltid ha ett på lading - alltid ny kraft for tøffe oppgaver!

STIHL AP-system for profesjonell bruk

Profesjonelle brukere stiller høye krav til sine maskiner, akkurat som det STIHL gjør. For store tomter og krevende oppgaver tilbyr STIHL AP-systemet av batterimaskiner. Konstant høy ytelse, energieffektivitet, god ergonomi og fleksibel anvendelse - alt leveres i maskinene i AP-systemet. I det omfattende maskinutvalget bestående av blåser, feiemaskin, gressklippere, grensager, hekksakser, trimmere, kappemaskin og motorsager finner proffbrukeren en maskin skreddersydd for alle arbeidsoppgaver og tøffe krav.

 

Se hele utvalget av våre batteriprodukter her.

Velg riktig batteri til din maskin - se batteriguide