Ikke la noe stoppe deg.

Batterikraft fra STIHL

Spar penger med batteri

Batterikraft for alle typer oppgaver. Produsert av STIHL.

En batterimaskin har langt lavere driftskostnader enn en bensindreven. Hos STIHL får du dessuten et stort antall maskiner som benytter det samme batteriet - som gjør at du sparer penger ved kjøp av flere maskiner!

Batteridrevne produkter for mindre hager

Også små hager har viktige oppgaver. STIHL har den riktige løsningen med sine batteridrevne produkter med integrert batteri (18 V). Den slanke og moderne utformingen gjør at maskinene er lette og komfortable å håndtere. Det integrerte batteriet og lav vekt gjør at betjeningen er enkel. I serien finner du både hekksaks, kantklipper og løvblåser.

STIHL AK-system for mellomstore og større hager

Med Ak-systemet er du godt rustet til å klare de krevende oppgavene i hagen din. De utbyttbare Lithium-Ion-batteriene AK (36 V) har høy effektivitet og god utholdenhet, selv ved jobbing på store flater. Alle AK-batteriene kan uten problemer kombineres med alle AL-ladestasjoner og alle maskinene i AK-systemet. Serien består av åtte maskiner, der alle bruker det samme batteriet. Det sparer du både penger og miljøet på! Kjøper du et ekstra batteri har kan du alltid ha ett på lading - alltid ny kraft for tøffe oppgaver!

STIHL AP-system for profesjonell bruk

Profesjonelle brukere stiller høye krav til sine maskiner, akkurat som det STIHL gjør. Konstant høy ytelse, energieffektivitet, god ergonomi og fleksibel anvendelse - alt leveres i maskinene i AP systemet. I det omfattende maskinutvalget finner proffbrukeren produkter skreddersydd for alle arbeidskravene.

 

Les mer om våre batteriprodukter på stihlbatteri.no