Produktvalg Batteridrevne gressklippere

RMA 2 RPV sett

Batterigressklipper RMA 2 RPV: Med vario-drift for komfortabelt arbeid

Generell info

Den lette og manøvrerbare STIHL RMA 2 RPV batteridrevne gressklipperen gir effektiv plenpleie. Takket være Vario-driften kan du stille inn arbeidshastigheten direkte på styret mellom 0 km/t og 4,5 km/t.Juster. Den energibesparende Eco-modusen regulerer automatisk hastigheten på motoren. RMA 2 RPV fra STIHL fungerer med batterier fra AP-systemet  og har 2 aktive batterispor. Takket være serieutlading bytter systemet automatisk til det andre batteriet så snart det første er tomt.

Det spesialformede bioklipp-bladet finkutter gresset over en klippebredde på 46 cm og blir deretter spredd som naturlig gjødsel i gressmatta.

Du kan enkelt justere gressklipperen til ønsket høyde individuelt på foraksel og bakaksel. Etter klipping kan RMA 2 RPV foldes sammen kompakt og festes til det sammenleggbare styret med de praktiske Quick-Fix hurtigutløserklemmene. Deretter kan du enkelt oppbevare den eller transportere den for å spare plass.

I oversikten vår over STIHL-batteriets driftstid og ladetider  kan du se hvor lenge du kan jobbe med STIHL RMA 2 RPV og hvor lenge AP-batteriet må lades.

RMA 2 RPV trådløs gressklipper er en del av STIHL AP-systemet og designet for bruk under uønskede forhold. Derfor har den testet beskyttelse mot sprutvann. Effektiviteten bevises av krevende interne tester. Spruttesten er blant annet basert på IPX4-standarden.Du kan kjøpe den batteridrevne gressklipperen STIHL RMA 2 RPV i et sett med et AP 300-batteri  og en AL 301 hurtiglader hvis du ikke allerede har et batteri fra STIHL AP-systemet. Så du kan begynne umiddelbart å klippe plenen på mellomstore områder og skråninger i din private hage og for profesjonell bruk.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RMA 2 RPV, med AP 300 S og AL 301

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Klippehøydejustering 4 steg (akselvis)
Arbeidsturtall r/min 3.150

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RMA 2 RPV, med AP 300 S og AL 301

Standard utstyr

 • LAVFRIKSJONSHJUL Zoom
  LAVFRIKSJONSHJUL

  FORBEDRER STYRINGEN. De robuste og slitesterke lavfriksjonshjulene gjør det enkelt å holde kursen ved gressklipping. Lavfriksjonshjulene er enkle å manøvrere takket være den spesielle profilen, og muliggjør dermed grundig og komfortabelt plenvedlikehold.

 • SUPER MYKT HÅNDTAK Zoom
  SUPER MYKT HÅNDTAK

  FOR KOMFORTABEL PLENKLIPPING. Det ergonomiske supersoft-håndtaket har en behagelig følelse som skåner armene dine ved gressklipping, siden vibrasjonene dempes.

 • BÆREHÅNDTAK Zoom
  BÆREHÅNDTAK

  ENKEL TRANSPORT. Det praktiske bærehåndtaket over tyngdepunktet gjør at du kan bære din enhet ekstra enkelt og uten vippebevegelse.

 • AKSELVIS KLIPPEHØYDEJUSTERING Zoom
  AKSELVIS KLIPPEHØYDEJUSTERING

  FOR DEN IDEALE KLIPPEHØYDEN. Takket være klippehøydejusteringen per aksel kan du stille inn ulike klippehøyder på gressklipperen. Forakselen og bakakselen kan justeres enkeltvis.

 • STÅLPLATEHUS Zoom
  STÅLPLATEHUS

  FOR LANG LEVETID. Med sin vridningsstive stålplatekonstruksjon er gressklipperens innkapsling spesielt robust. Dette sikrer lang holdbarhet.

 • BIOKLIPPERKNIV FOR GRESSKLIPPER Zoom
  BIOKLIPPERKNIV FOR GRESSKLIPPER

  GJØR DET MULIG Å GJØDSLE PLENEN NATURLIG. Din gressklipper har en spesialformet bioklipperkniv. Den klipper gresset trinnvis og kutter det i fine partikler i klippekanalen. Dette gressklippet faller deretter tilbake i gresset som næringsrik gjødsel.

 • QUICK-FIX-HURTIGSTRAMMER Zoom
  QUICK-FIX-HURTIGSTRAMMER

  ENKEL Å LEGGE SAMMEN ELLER FOLDE UT. Med Quick-Fix-hurtigklemmene kan du enkelt og kompakt folde sammen gressklipperens bøyle uten verktøy, eller folde den opp når du forbereder gressklipperen for arbeidet.

 • SAMMENLEGGBART HÅNDTAK Zoom
  SAMMENLEGGBART HÅNDTAK

  PLASSBESPARENDE OPPBEVARING. Med den hengslede bommen kan du raskt og enkelt slå sammen enheten. Dermed kan du enkelt transportere gressklipperen eller plenlufteren og lagre den på en plassbesparende måte.

 • ECO-MODUS Zoom
  ECO-MODUS

  ARBEIDE ENERGIEFFEKTIVT. Når du aktiverer Eco-modus, tilpasser gressklipperens motorturtall seg automatisk til den faktiske effekten som kreves. På den måten bruker den batteridrevne gressklipperen mindre energi og kan håndtere et større område før den må lades.

 • BIOKLIPPERFUNKSJON Zoom
  BIOKLIPPERFUNKSJON

  KLIPPE OG GJØDSLE I ETT TRINN. Med bioklippfunksjonen slipper du å kaste klippet gress og gjødsler plenen helt naturlig. Ved bioklipping blir det klippede gresset strimlet til partikler av bioklippknivene og jevnt fordelt over gresset.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 25.03.2024