Produktvalg Powerbank

PS 3000 - bærbar strømforsyning

For strømtilgang også utenfor strømnettet

Generell info

Med den mobile powerbanken STIHL PS 3000 har du elektrisk strømforsyning tilgjengelig uansett hvor du trenger det. Dette lar deg jobbe med hagearbeid og landskapsarbeid, kommunalt arbeid eller anleggsdrift selv utenfor rekkevidden til et strømnett. For eksempel drar du nytte av dette utslippsfrie og lydløse alternativet til en dieselgenerator når du utfører reparasjons- og rengjøringsarbeid utendørs, og når du bruker vannpumper eller STIHL høytrykksvaskere. Den er også perfekt for brann- og redningstjeneste, catering og food trucks eller camping.

Med et energiinnhold på 2,1 kWh og en høy kontinuerlig effekt på 3,6 kW, kan kraftige, elektriske maskiner også drives over lengre perioder. Du kan også lade opp batteriene raskt og enkelt mens du er på farten. For å gjøre dette kobles enhetene eller laderne direkte til 230 V-kontakten på PS 3000. Alternativt kan du bruke de to Neutrik powerCON-kontakten. En lade- og statusvisning gir deg også en oversikt over den gjenværende kapasiteten på powerbanken.

Den mobile strømforsyningen har en kompakt design med stabil ramme og ulike grep. Takket være vekten på 19,8 kg kan du enkelt transportere den til ønsket sted. Med IP54 støv- og sprutbeskyttelsen, kan den til og med brukes i regn.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 18.07.2022