STIHL – et sikkert og trygt kjøp

Maskinskadeforsikring

Å kjøpe et produkt fra STIHL skal føles trygt. Det er viktig for oss at du som bruker er fornøyd med våre maskiner, og det er en av grunnene til at våre produkter utelukkende selges gjennom kvalifiserte forhandlere.

Gjennom vårt forhandlernettverk kan vi sikre at du får den riktige maskinen til ditt behov. Når du går ut av butikken med din nye maskin, går du hjem med en ferdig montert og testet maskin, og du har fått en grundig innføring i bruken.

Som privatperson har du i følge norsk lov 2 års garanti mot produksjonsfeil på alle våre produkter. Garantien dekker imidlertid ikke plutselige uforutsette skader på bakgrunn av uforutsette hendelser som for eksempel tyveri, lynnedslag eller om du skulle være så uheldig å miste maskinen din i bakken slik at den går i stykker. På bakgrunn av dette har vi opprettet Maskinskadeforsikringen, som dekker de tilfeller der den alminnelige garantien eller innboforsikringen ikke dekker ditt tap. Vi tilbyr nå 3 måneders gratis Maskinskadeforsikring til alle som kjøper nye STIHL maskiner. 3 måneders gratis maskinskadeforsikring gjelder kun dersom maskinen er registrert innen 30 dager fra kjøpsdato. Når maskinen er registrert vil du motta et forsikringsbevis fra Arctic via e-post. Du vil også få et tilbud om å forlenge forsikringen.

Med andre ord: Hos STIHL fokuserer vi på kundetilfredshet!

 

 

Maskinskadeforsikring

Registrer din STIHL maskin på https://preg.stihl.com/ eller gå inn via link nedenfor og få 3 måneders gratis maskinskadeforsikring.

Slik virker forsikringen:

  • Er et supplement til innboforsikringen og dekker egenandel og maskinens verdireduksjon, slik at du får hele skadekostnaden dekket
  • Dekker både innenfra og utenfra påførte skader
  • Dekker uforutsette hendelser som f.eks. tyveri, lynnedslag eller om du skulle være så uheldig å miste maskinen din i bakken slik at den går i stykker
  • Utfyllende til 2 års garanti for privatpersoner
  • Utfyllende til 1 års garanti for bedrifter
  • Kan forlenges i inntil 8 år
  • 3 måneders gratis maskinskadeforsikring gjelder kun dersom maskinen er registrert innen 30 dager fra kjøpsdato.