Produktvalg Batteridrevet gressklipper

RMA 2 RPV sett

Batterigressklipper RMA 2 RPV: Med vario-drift for komfortabelt arbeid

Generell info

Den lette og manøvrerbare STIHL RMA 2 RPV batteridrevne gressklipperen gir effektiv plenpleie. Takket være Vario-driften kan du stille inn arbeidshastigheten direkte på styret mellom 0 km/t og 4,5 km/t.Juster. Den energibesparende Eco-modusen regulerer automatisk hastigheten på motoren. RMA 2 RPV fra STIHL fungerer med batterier fra AP-systemet  og har 2 aktive batterispor. Takket være serieutlading bytter systemet automatisk til det andre batteriet så snart det første er tomt.

Det spesialformede bioklipp-bladet finkutter gresset over en klippebredde på 46 cm og blir deretter spredd som naturlig gjødsel i gressmatta.

Du kan enkelt justere gressklipperen til ønsket høyde individuelt på foraksel og bakaksel. Etter klipping kan RMA 2 RPV foldes sammen kompakt og festes til det sammenleggbare styret med de praktiske Quick-Fix hurtigutløserklemmene. Deretter kan du enkelt oppbevare den eller transportere den for å spare plass.

I oversikten vår over STIHL-batteriets driftstid og ladetider  kan du se hvor lenge du kan jobbe med STIHL RMA 2 RPV og hvor lenge AP-batteriet må lades.

RMA 2 RPV trådløs gressklipper er en del av STIHL AP-systemet og designet for bruk under uønskede forhold. Derfor har den testet beskyttelse mot sprutvann. Effektiviteten bevises av krevende interne tester. Spruttesten er blant annet basert på IPX4-standarden.Du kan kjøpe den batteridrevne gressklipperen STIHL RMA 2 RPV i et sett med et AP 300-batteri  og en AL 301 hurtiglader hvis du ikke allerede har et batteri fra STIHL AP-systemet. Så du kan begynne umiddelbart å klippe plenen på mellomstore områder og skråninger i din private hage og for profesjonell bruk.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RMA 2 RPV, med AP 300 S og AL 301

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Klippehøydejustering 4 steg (akselvis)
Arbeidsturtall r/min 3.150

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RMA 2 RPV, med AP 300 S og AL 301

Standard utstyr

 • Bærehåndtak Zoom
  Bærehåndtak

  Praktisk integrert bærehåndtak som gjør det enkelt å transportere og flytte klippen. Håndtaket kan også benyttes til å feste klipperen under transport.

 • Hjul, lettrullende Zoom
  Hjul, lettrullende

  Hjulene er meget robuste og har lang levetid. I tillegg er drivhjulene utstyrt med retningsstabilitet og traksjonsprofil.

 • Super Soft Grip Zoom
  Super Soft Grip

  Meget mykt og ergonomisk grep. Håndtaket er komfortabelt å kjøre da bøylen for motorstopp passer perfekt inn i grepet.

 • Klippehøydejustering Zoom
  Klippehøydejustering

  Klippehøyden kan justeres på den bakre hjulakselen for bakhjulene og på hvert fremhjul. Høyden tilpasses enkelt og greit etter gressplenen og behov.

 • Hus, stålplate Zoom
  Hus, stålplate

  Robust: Den stive rammekonstruksjonene i stålplaten består av tre utstansede metalldeler som gjør at klipperen holder formen også ved tøffe oppgaver. Klipperens styringsegenskaper overføres direkte fra håndtaket og ned til huset slik at gressklipperen reagerer raskt, og blir derfor meget enkel å kjøre.

 • Biokniv Zoom
  Biokniv

  Gresset klippes i forskjellige høyder ved hjelp av den spesialformende biokniven og kuttes opp til små partikler. Disse partiklene forsvinner deretter ned i gressplenen og tilfører både verdifull næring og fuktighet.

 • QuickFix hurtigstrammer Zoom
  QuickFix hurtigstrammer

  Meget raskt og enkelt å felle ned håndtaket, helt uten verktøy.

 • Sammenfellbart håndtak
  Sammenfellbart håndtak

  Med det sammenfellbare håndtaket er STIHLs batterigressklipper enkle å transportere, samtidig som de tar liten plass ved oppbevaring.

 • Eco-mode Zoom
  Eco-mode

  I øko-modus justerer motoren automatisk sin effekt i henhold til oppgaven, og leverer bare nøyaktig mengden energi som kreves, noe som gir lengre kjøretid.

 • Bioklippfunksjon Zoom
  Bioklippfunksjon

  Gresset klippes i forskjellige høyder og kuttes opp til små partikler. Partiklene finfordeles deretter utover gressplenen. Viktige næringsstoffer og fuktighet tilbakeføres til gressplenen, samtidig som du sparer tid.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 10.11.2023