Produktvalg Feiemaskiner - manuelle

KG 770

For profesjonelle ryddejobber over store områder

Generell info

Kraftig feiemaskin for rengjøring av store flater, opptil 1 500 m², både innen- og utendørs. STIHL MultiClean PLUS feiesystemet (ekstra kost på trommelen) fanger opp alle typer skitt og støv. Den utstikkende børsten sikrer at hjørner, kanter og fortauskanter blir grundig feiet. KG 770 kommer med en 50 liters avfallsbeholder samt nylonbørster med 4 års garanti. Feiemaskinen er ideell til innendørsbruk som i garasjer, lagerbygninger og idrettshaller.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

KG 770 forfra

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Vekt kg 13
For overflater opptil m² 1.500
feieprinsipp 2x sirkulære børster og 1x power feiing
Feie-effekt m²/h 2.900

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

KG 770 forfra

Standard utstyr

 • Børstetrykksregulering Zoom
  Børstetrykksregulering

  Regulering av børstetrykk brukes for eksempel ved børsting av kanter. Ved å øke trykket får man med seg all skitt og man får et bedre resultat.

 • Ergonomisk håndtak Zoom
  Ergonomisk håndtak

  Med det ergonomisk utformede håndtaket er det både behagelig og enkelt å bruke maskinen. Via den øvre delen av håndtaket kan maskinen tilpasses i høyde, og ved transport er det bare å ta av håndtaket.

 • Beholdere Zoom
  Beholdere

  Feiemaskinen har en beholder med høye kanter der mye skitt og støv samles opp. Via håndtaket låses beholderen fast til maskinens ramme og forhindrer at beholderen faller av, spesielt ved transport.

 • Solid girspak Zoom
  Solid girspak

  Med direktedriften fra giret får maskinen en betydelig bedre effektivitet enn maskiner med remdrift. Den blir også lettere å bruke. Når feiemaskinen kjøres bakover roterer børstene innover, slik at ikke skitten børstes ut.

 • Luftfilter Zoom
  Luftfilter

  I kombinasjon med luftregulering holder de begge skumgummifiltrene rene fra støv. Når mye fint materiale og skitt skal sopes bort, vil dette i mindre grad komme ut igjen. Begge filterelementene tas raskt og enkelt ut og rengjøres ved behov.

 • Robust børste Zoom
  Robust børste

  Børstene av slitesterk polyamid har en meget lang levetid. Med sin spesielle konstruksjon børster de også opp skitt som f.eks. vått og fuktig løv uten problemer. STIHL har 4 års slitasjegaranti på børsten.

 • STIHL MultiClean PLUS Zoom
  STIHL MultiClean PLUS

  Det spesielle feiesystemet gjør at alle typer smuss tas lett opp. To skivebørster sørger for at skitten feies inn i beholderen under. Den ekstra børstevalsen samler opp det fineste støvet. Skitten børstes inn foran maskinen slik at det ikke er noen risiko for at smusset setter seg fast under den. Sidebørstene feier lett opp smuss langs f.eks vegger.

 • Tetningslist Zoom
  Tetningslist

  Den roterende tetningslisten beskytter mot virvlende støv. I kombinasjon med luftfiltrene gjør dette at skitt og støv ikke virvler ut av maskinen og tilbake på underlaget som blir feiet.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 30.06.2023